Vlad Filat se căsătorește cu Angela Gonța

collage

Anunțul a fost făcut în această seară de fostul premier și liderul PLDM pe o rețea de socializare.

Dragi prieteni, Sunt momente în viață când trebuie să iei o decizie și să mergi înainte. Astazi vreau să împărtășesc cu voi o veste fericită: împreună cu Angela Gonța am decis să anunțăm publicul larg despre căsătoria noastră. Sunt fericit că în această decizie importantă am susținerea copiilor, familiei și a prietenilor. Înţeleg foarte bine interesul pe care îl va stârni acest eveniment, însă venim cu rugămintea de a ne fi respectată intimitatea acestui pas atât de important din viaţa noastră. Pentru o informare cât mai corectă despre acest moment important, atât pentru noi cât şi pentru cei dragi din jurul nostru, vom pune noi la dispoziţia presei, cât de rapid posibil, fotografii și informații legate de acest eveniment. Cu mulţumiri, Vlad Filat”, a fost mesajul postat liderul PLDM.

Totodată cu această nouă etapă în viața ei, după ce timp de 14 ani a prezentat cel mai important jurnal de știri de la PRO TV, Angela Gonța a decis să părăsească pupitrul știrilor. Săptămâna care vine va fi ultima în care  va prezenta jurnalul de știri. Angela Gonța a declarat că decizia îi aparține și a fost luată în legătură cu un eveniment din viața ei personală, și anume căsătoria, anunță perfecte.md.

Cu această ocazie, Angela Gonța a anunțat a decis să renunțe la funcția de prezentator al Știrilor PRO TV. „Este decizia mea personala”, a spus aceasta.

Reamintim că, Vlad Filat nu este la prima căsătorie. Fostul premier a divorțat în august 2012 de Sanda Filat, cu care a avut doi copii – Luca Filat și Iustina. Jurnalista, Angela Gonța, este însă la prima sa căsătorie.

Untitled

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente