(foto) 14 de filme pe care trebuie să le vezi în 2014

collage
Foto: Top 14 de filme pe care trebuie să le vezi anul viitor

2013 este deja pe final, iar oferta cinematografică pentru noul an este foarte, foarte generoasă. Şi pentru că ştim că iubeşti filmele bune, îţi propunem o selecție a celor mai tari filme pe care să le vezi în 2014.

#1. The Legend Of Hercules este povestea celebrului erou Hercules (Kellan Lutz), a cărui menire este să aducă pacea într-un regat măcinat de probleme. Însă acesta îşi doreşte cu totul altceva: inima frumoasei prinţese Hebe (Gaia Weiss), care este promisă fratelui lui Hercules.

 

PC: movies.yahoo.com
PC: movies.yahoo.com

#2. Anul viitor este rândul lui ROBOCOP să intre în atenţia publicului. Poliţistul Alex Murphy (Joel Kinnaman) este rănit mortal în timpul unei misiuni. Singura soluţie pentru a-i salva viaţa sa este de natură tehnologică şi are consecinţe grave asupra acestuia.

 

PC: scriptshadow.net
PC: scriptshadow.net

#3. Luna februarie le aduce îndrăgostiților ENDLESS LOVE, o dramă romantică de-a dreptul impresionantă. Alex Pettyfer şi Gabriella Wilde interpretează doi tineri îndrăgostiţi, care încearcă să treacă peste secretele şi intrigile din jurul lor doar pentru a-şi proteja relaţia. Şi chiar ne întrebam când va urma un nou film romantic 100% printre atâtea producţii cu supereroi şi milionari!

 

PC: ptmovies.com
PC: ptmovies.com

#4. NOAH este ultima creaţie a regizorului Darren Aronofsky, nominalizat la Oscar în 2011 pentru filmul „Black Swan“. Pelicula îl are în centru pe Noe (Russell Crowe), legendarul erou biblic care încearcă să salveze toate vietăţile de pe pământ. Din distrubuţie mai fac parte: Emma Watson, Jennifer Connely şi Logan Lerman.

 

PC: glamourmagazine.ro
PC: glamourmagazine.ro

#5. Animaţia RIO 2 ni-i aduce din nou pe marile ecrane pe simpaticii Blu şi Jewel, doi papagali ara care formează cel mai haios cuplu „zburător“. Aceştia hotărăsc să pornească într-o aventură inedită în jungla amazoniană alături de cei trei pui ai lor.

 

PC: spinoff.comicbookresources.com
PC: spinoff.comicbookresources.com

#6. După ce în 2013 ne-am delectat cu povestea Prinţesei Diana, în 2014 este timpul să cunoaştem un alt personaj regal: GRACE OF MONACO. Filmul explorează o parte din viaţa lui Grace Kelly (Nicole Kidman), o celebră divă a Hollywood-ului, care părăseşte lumina reflectoarelor şi se căsătoreşte cu Prinţul de Monaco Rainier al III-lea (Tim Roth), devenind Grace de Monaco.

 

PC: moviecarpet.com
PC: moviecarpet.com

#7. Peter Parker (Andrew Garfield) se întoarce în THE AMAZING SPIDER-MAN 2 pregătit să se confrunte cu un nou duşman, Electro (Jamie Foxx), mult mai puternic decât este el. Şi în tot acest timp, Peter trebuie să o protejeze pe frumoasa lui iubită, Gwen (Emma Stone).

 

PC: collider.com
PC: collider.com

#8. Angelina Jolie revine pe marile ecrane într-un fantasy movie absolut spectaculos. Aceasta o interpretează pe MALEFICENT, o zână bună care s-a transformat într-un personaj diabolic, cu inima de gheaţă, din cauza unei trădări cumplite. Însă inocenta şi blânda Prinţesă Aurora (Elle Fanning) o face pe Maleficent să se întrebe dacă nu cumva acţiunile sale sunt greşite.

 

PC: hdwide.net
PC: hdwide.net

#9. Regizorul Michael Bay lansează un nou film: TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION, însă de această dată fără Shia LaBoeuf în distribuţie. După dispariţia Autoboţilor şi a Decepticonilor, un grup de oameni de afaceri şi cercetători creativi încearcă să revoluţioneze domeniul tehnologic, în timp ce o nouă luptă între bine şi rău este pe cale să înceapă.

 

PC: twitter.com/S4TE
PC: twitter.com/S4TE

#10. În vara lui 2014, FAST & FURIOUS 7 urma să ia cu asalt cinematografele din întreaga lume, însă din cauza tragicului accident în urma căruia actorul Paul Walker şi-a pierdut viaţa filmările au fost suspendate. În acest moment, producătorii încearcă să hotărască dacă acest proiect mai poate fi continuat şi finalizat până în 2014 sau dacă îl vor anula.

 

PC: newmoviescollections.blogspot.com
PC: newmoviescollections.blogspot.com

#11. Frumoasa Milla Jovovich revine în RESIDENT EVIL 6, cel de-al şaselea film din celebra serie, în rolul neînfricatei Alice, care se aventurează în cele mai dure lupte pentru supraviețuire.

 

PC: torrentbutler.eu
PC: torrentbutler.eu

#12. Unul dintre cei mai buni regizori de la Hollywood, David Fincher („Fight Club“, „The Social Network“, „The Curious Case of Benjamin Button“) revine în această toamnă cu un thriller intens: GONE GIRL. Cu Ben Affleck şi Rosamund Pike în rolurile principale, filmul explorează dispariţia misterioasă a unei femei.

 

PC: blog.zap2it.com
PC: blog.zap2it.com

#13. THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART 1 este penultimul film din îndrăgita serie „The Hunger Games“. Curajoasa Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) devine simbolul revoltei organizate de locuitorii Panemului împotriva regimului autocratic de la Capitoliu.

 

PC: screenrant.com
PC: screenrant.com

#14. THE HOBBIT: THERE AND BACK AGAIN revine în cinematografe la un an de la ultimul film. Bilbo Baggins (Martin Freeman) a ajuns în sălaşul dragonului Smaug şi încearcă să pună mână pe comoara de aur păzită de acesta.

 

PC: stuntguildireland.com
PC: stuntguildireland.com

Sursa: Glamourmagazine.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente