Top știri din 4 decembrie

7G9C4873
Foto: Oficialii moldoveni la vizita lui John Kerry

Călătorim fără vize în Brazilia, găzduim oficiali din America, dar ca să le reușim pe toate avem vacanțe mai lungi. Acum vă prezentăm cele mai importante și populare știri de pe #diez din 4 decembrie 2013.

#1. Moldovenii vor călători fără viză în Brazilia

Undă verde la călătoriile în Brazilia. Membrii Cabinetului de miniștri au dat curs semnării Acordului dintre Moldova și Brazilia privind abolirea vizelor.

#2. Câștigătorii proiectului UpGreat ediția IX „Marketing and Advertising”

La ediția din acest an UpGreat au aplicat 169 persoane din care au fost selectați 130 tineri. Iar la prezentarea finală au fost 9 proiecte legate de Marketing și Advertising.

#3. Nicolae Timofti i-a cerut lui John Kerry ca America să protejeze Moldova de Rusia

Declarația a fost făcută de șeful statului în cadrul întâlnirii cu Secretarul de stat american, John Kerry avută în astă seară la Reședința de Stat.

#4. Startup Moldova, prezentat studenților de la USM

Afacerile prospere pot fi inițiate deja și de tinerii care nu au resursele financiare necesare. Acest lucru este mai ușor atunci când există asemenea portaluri ca și “Startup Moldova”.

#5. Ana Balica despre experiența Study Tours to Poland

Ana Balica a vizitat Polonia prin intermediul programului Study Tours to Poland. #diez a discutat cu ea și îți zice ce a răspuns la întrebările puse de noi.

#6. Partea #3: 3/3 zodii și horoscopul lor în anul calului 2014

#diez îți aduce informațiile și despre alte trei zodii și soarta lor în anul 2014. Care va fi ea, vedeți în articolul ce urmează.

#7. Cum ar arăta prezervativele dacă ar folosi slogane din Moldova

După idea prezervativelor cu slogane românești, blogger-ul din Moldova, Dumitru Dimex, a publicat imagini cu prezervative care folosesc sloganele companiilor din Moldova.

#8. Vacanțe mai mari de sărbători. Guvernul a aprobat decizia

6 ianuarie, 2 mai, 25 şi 26 decembrie 2014 vor fi considerate zile de odihnă, cu recuperare pe 11 ianuarie, 17 mai şi 13 şi 20 decembrie anul viitor, se spune în decizia aprobată de Guvern azi, 4 decembrie.

#9. “Locuri de muncă în Moldova” la un târg pe internet

Moldovenii sunt chemați acasă și li se pregătesc oferte atractive de locuri de muncă. Care sunt ele, descoperiți de mâine până săptămâna viitoare.

#10. Participă la o serie de workshop-uri pentru studenții de la facultățile IT

Pentalog în parteneriat cu ATIC lansează o serie de workshop-uri pentru studenții de la facultățile IT. Subiecte extrem de actuale și utile vor fi abordate de speakeri cu experiență în domeniu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente