Concurs: Fapta bună a lui Constantin Neacsu

427865_379300222103310_100000700072155_1131210_1966479444_n

Constantin îi tare determinat să câștige și a trimis pe adresa de email #diez încă un email cu o faptă bună din 2013. Mesajul a ajuns la noi pe 28 noiembrie, ora 16:24.

Ne pomenim cât de curând în seara de Ajun, fericiţi şi împliniţi, cu frigiderul doldora de bunătăţi, cu bradul împodobit clipocind vesel din luminiţe şi cu toţi cei dragi în jur, aşteptând nerăbdători să ne desfacem cadourile.

Undeva, lângă noi, nevăzuţi, parcă într-un univers paralel, vor exista copilaşi cărora le va fi frig şi în acea seară, ca şi în celelalte, vor tremura în hăinuţele lor prea mici şi prea ponosite şi nici nu vor avea brad, pentru că oricum în universul lor cenuşiu nu vine niciun moş bun să pună daruri sub el.
Moş Crăciun nu e pentru ei. Degeaba sunt ei cuminţi, căci Moş Crăciun nu e pentru copiii cuminţi, aşa cum se tot spune. Moş Crăciun e pentru copiii norocoşi…

Anul acesta îmi doresc, ca într-o cutie de pantofi, să pot strânge împreuna cu copii mei câteva jucărioare pe care o putem pregăti fiecare dintre noi și putem, astfel, aduce un zâmbet, o bucurie în sufletul unui copil. Copii cărora un cadou nu le schimbă viața, drumul în viață, dar, cu siguranță, îi bucură.

*NB: Acest text este participant în concursul lansat de #diez “Ştiri despre tine. 2013 spre 2014“. Premiul care-l așteaptă pe cel mai creativ/ă și ingenios/oasă este un Samsung Galaxy Tab 2. Cei care au devenit curioși pot citi aici regulamentul concursului. Așteptăm mesajele voastre la adresa [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente