(video) Susțineți Moldova la Global Startup Battle

fantique
Foto: Echipa Fantique la Startup Weekend România PC: Alexei Ciobanu

Echipa din Moldova, Fantique, compusă din Alexei Ciobanu, Alina Popenco, Dan Alex Niculae și Sergiu Nagailîc, participă la competiția mondială de Startup-uri: Global Startup Battle.

Fantique a câștigat premiul mare la Startup Weekend România și acum reprezintă ambele țări la nivel mondial.

Membrii echipei: Alexei Ciobanu, Ana Popenco, Sergiu Nagailîc
Membrii echipei: Alexei Ciobanu, Ana Popenco, Sergiu Nagailîc

Fantique este un serviciu care te ajută să îți alegi îmbrăcămintea în dependență de personalitatea sau dispoziția pe care o ai.

Întrebat ce este Fantique, Alexei Ciobanu a spus:

”Ideea conceptului Fantique își are la bază două trend-uri principale: „selfies” și „big data” (informația din Facebook). Max Gurvits, unul din mentori și investitori, a și numit conceptul „big data for selfies”. Fantique îți ajută să găsești haine și accesorii care se potrivesc personalității tale. Practic, serviciul analizează toată informația profilului tău „social” – ce haine porți, unde călătorești, temele ce interesează, prieteni, hainele ce le porți ș.a.m.d. și în baza acestora îți sugerează lucruri ce ți s-ar potrivi.

La moment, exista proiecte similare, care îți sugerează haine în baza brand-urilor la care le-ai dat like, dar nici unul nu se adâncește în profilul tău social. Asta și este momentul ce face conceptul Fantique să fie unul nou, unic și într-adevar util.”

”Proiectul în sine este foarte ambițios, dar realizabil. Noi, ca echipă, ne-am afirmat nu o dată și suntem convinși că-l putem duce până la capat. Acum, un moment decisiv pentru noi si proiect ar fi succesul la Global Startup Battle” a conchis Alexei Ciobanu

Puteți vota și susține echipa Moldovei aici: Vote for Fantique

Câștigătorii vor merge în Silicon Valley, în vizită, la Google.

Vedeți mai jos video de prezentare a echipei:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente