Rujul verde – noul trend al sezonului

IMG_9440-640×426
Foto: Rujul verde de la Dolce and Gabbana 2013 PC: fashionista.com

Dolce & Gabbana lansează o linie de cosmetice în culori avangardiste – îndrăznețe dar sofisticate în același timp. Verdele smarald este doar unul din colecția de sărbători ”Bijuterii Siciliene’.’

Comunicatul de presă a anunțat lansarea unei noi linii de cosmetice de sărbători  Dolce & Gabbana, în această vineri. Este vorba de „Bijuteriile Siciliene” alcătuite din patru rujuri și oje pentru unghii care nu implică culorile naturale cu care eram obișnuiți, în schimb, sunt culori avangardiste precum Ametist (violet deschis), Rubin (roșu strident), Topaz (galben-auriu ) și Verde Smarald.

 

Rujul verde de la Dolce and Gabbana 2013 PC: fashionista.com
Rujul verde D&G 2013 PC: fashionista.com

După cum explică consilierul de creaţie make-up de la Dolce & Gabbana, Pat McGrath, culorile  „pot fi pot fi interpretate ca o manifestare a tinereții, ironice sau mature, dar în același timp sofisticate, la fel ca o bijuterie.”

Culorile neconvenționale nu sunt un concept nou, în sine. În anii ’60 se purta rujul alb, iar adepții stilului punk – rujul negru. Chiar și în anii ’90 se purta rujul de culoarea maro închis.

Recent Rihanna a încercat rujul albastru. Noua gamă de rujuri Dolce & Gabanna răscolește trendul uitat de aproape 50 de ani și-l manifestă într-un mod îndrăzneț și sofisticat.

 

4 lucruri pe care trebuie să le știi dacă ești destul de curajoasă să porți rujul verde:

#1 Nu este ușor. Rujul verde nu are același efect de înălbire a dinților, ca cel roșu, contrar le dă o nuanță verzuie.

#2 O singură aplicare nu este deajuns. Sunt nevoie de cel puțin 3 aplicări pentru o nuanță intensă.

#3 Rujul verde nu va sta pe linia de contur naturală a buzelor,iar pentru înlăturarea lui vei avea nevoie nu doar de șervețele dar și de un demachiant.

#4 Dacă vrei să-l porți pentru a atrage priviri, nu-l purta în New York, deoarece vei rămâne dezamăgită.

Screen-Shot-2013-11-04-at-4.00.24-PM-300x488

Poți opta pentru rujul verde la un eveniment din capitală, la sigur vei atrage toate privirile! Pentru un look complet încearcă un dermatograf și puțină mascara  –  efectul? cel puțin spectaculos!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente