Recomandări pentru weekend-ul care a început

1394124_657398264295078_886275191_n
Foto: PC: Facebook/ Alexandru Bordian

Nu ştii ce să faci în weekend? #diez îţi propune câteva dintre evenimentele care au loc în Chișinău în acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă – 26 octombrie

1. Arena Tinerilor Jurnaliști invitat – Doru Petruți

PC: Facebook
PC: Facebook

Săptămâna aceasta Arena Tinerilor Jurnaliști îl are ca invitat pe directorul IMAS, Doru Petruti. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

 

2.  Anim’est

PC: Facebook
PC: Facebook

Astăzi, ziua la Anim’est va fi rulat Minimest, proiecţia pentru copii. Seara, cinefilii care au atins majoratul sunt aşteaptați la o noaptea de groază – Creepy Animation Night în care se vor rula 28 de scurmetraje. Vezi programul detailat aici.

 

3. Deschiderea sezonului 7 Studio-ului Teatrului de improvizație

PC: Facebook
PC: Facebook

Mai multe detalii despre locație, prețul biletului găsiți pe pagina evenimentului.

 

4. „Star Wars” Мafia

1383996_607878339270313_445053990_n

Mafia este un joc de petrecere ce poate fi jucat în grupuri mai mari de 8 persoane. Jucătorii primesc diverse roluri în mod secret: unele aparțin Mafiei, altele cetățenilor cinstiți. În timpul nopții mafioții ucid un cetățean cinstit, iar în timpul zilei cu toții votează eliminarea unui jucător. Jocul continua până când mafioții mor sau rămân majoritari. Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului .

 

5. MasterClass cu Vinurile Rose

PC: Facebook
PC: Facebook

La IdealWine se închide sezonul vinurilor Rose. Pentru a savura din prospețimea acestor vinuri este nevoie să le consumați în următoarea lună, după care ele vor începe să-și piardă calitățile tipice unui vin de vară! La Masterclass vor fi degustate 4 Rose-uri autohtone și se va învăța despre importanța decantării și aerării unui vin, precum și tehnica de bază de degustare și apreciere a unui vin. Prețul pentru participare este de 150 de lei. Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului.

 

6. City Quest 64 „Asterix și Obelix Misiunea: Chișinău”

PC: Facebook
PC: Facebook

La City Quest, participanții trebuie să găsească coduri ascunse în oraș, să rezolve probleme logice şi intelectuale şi să realizeze sarcini amuzante. Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului.

 

7. HOUSE PARTY

PC: Facebook
PC: Facebook

Alumni FLEX în colaborare cu SNOB Creative Agency te invită la House Party. Vei găsi totul, de la Dixie Cupe, de la rock clasic la hip-hop și filme indie de care nu ai auzit probabil. Intrarea 20 de lei. Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului.

 

8. Bosch cu carne!

PC: Facebook
PC: Facebook

Helloween-ul nu-i pe 26. Nici ziua pictorului flamand Hieronymus Bosch nu-i pe 26. În general nu se știe data precisă la care Bosch își aduna prietenii imaginari la un pahar de mătrăgună. Comitetul organizatoric «The 4.20 Art-Sessions» a decis ca ziua lui Bosch să fie pe 26 Octombrie, la fel și Helloween-ul. Spiridușii, zânele, vârcolacii, vampirii, dracii și zombii au acceptat. Cu toții și-au confirmat prezența la «Bosch cu carne». În program: instalații păgâne, filme cu zombi și bineînțeles tablouri de Hieronymus Bosch. La intrare vă așteaptă urmașul lui Bosch care e gata să vă vopsească cu corpse-paint calitativ și să vă transforme în ce vreți voi. Vă așteptăm la întâlnirea cu The Bosch of it all. Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului.

#Bonus: Chirița în provincie: sâmbătă și duminică la 18.30

Chirița în provincie
Chirița în provincie

Cea mai longevivă comedie, marca Petru Vutcărău, revine pe scena Teatrului Ionesco cu fețe noi! Spectacolul începe la 18:30, detalii vedeți pe pagina Teatrului Eugene Ionesco.

Duminică – 27 octombrie

1. I Ching. Tainele amuzante.

PC: Facebook
PC: Facebook

Studioul de improvizație teatrală prezintă un nou proiect la Tipografia 5. 5Spectacolul se numește „I Ching. Tainele amuzante. Improvizație după Cartea Schimbărilor”. Intrarea 20 de lei. Mai multe detalii despre spectacol găsești pagina evenimentului.

 

2. Модная Ярмарка №5

PC: Facebook
PC: Facebook

Încă o dată domnișoarele din Chișinău își vor vinde hainele, acessorii noi sau aproape noi, la preturi foarte accesibile! Mai multe detalii despre spectacol găsești pe pagina evenimentului.

 

3. Dance Battle: UASM vs UCCM

PC: chatuw.com
PC: chatuw.com

Cel mai tare concurs de dans pentru studenți revine cu ediția a III. Cine va câștiga în duelul dintre UCCM și UASM? Invitat special: Aliona Moon Mai multe detalii despre spectacol găsești pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente