Déjà-vu: Incediu în Sun City la etajul șase

1378186_611800878862576_480328921_n_80112200
Foto: Etajul șase de la Sun City în flăcări PC: Alexandra Stoler

Un incendiu a izbucnit acum câteva minute în incinta centrului comercial „Sun City”. Informaţia a fost confirmată de reprezentantul Direcţiei Situaţii Excepţionale Diana Ţurcan.

UPDATE: 13:45

Incendiul de la Sun City s-a răspândit la mai multe etaje.
Încă o ambulanță și o autospecială au sosit la locul incendiului. Între timp, focul se răspândește tot mai mult la etajele superioare.
O tânără și un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind luate la ambulanță. În acest moment, șase echipaje de pompieri luptă cu incendiul și două ambulanțe sunt pe loc pentru a acorda îngrijiri victimelor. Pe loc este și o autospecială de la „Chișinău-Gaz”. Un fum dens și negru iese de la mai multe etaje din mijlocul clădirii, scrie Jurnal.

Potrivit acesteia, apelul a survenit acum şapte minute. Incendiul a izbucnit la etajul şase al clădirii. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciului, spune Unimedia.

în incinta aceleiaşi clădiri a mai izbucnit un incendiu anul trecut, la 31 octombrie 2012, în jurul orei 15:30. Atunci nouă autospeciale și 52 de pompieri au luptat cu flăcările. Însă, focul s-a răspândit cu repeziciune, iar cafeneaua în care a fost identificat focarul ars în întregime.

Revenim cu mai multe detalii.

PC: Publika
PC: Publika
PC: Facebook
PC: Facebook
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente