(video) „Nicu și Baton” revin cu cel de-al patrulea episod

NB04_Poster_Premiera
Foto: A fost lansat cel de-al patrulea episod al producției moldovenești Nicu și Baton

Studioul de animație FrimuFilms a lansat astăzi cel de-al patrulea episod al producției moldovenești „Nicu și Baton”, întitulat „ROZ”. Premiera noului episod s-a desfășurat la un cinematograf din Capitală.

Noul episod reflectă preocupările actuale ale personajelor Nicu și Baton printre care vom descoperi și o eroină nouă cu numele Violeta. Aceasta este o felină care își face apariția într-un mod mai puțin obișnuit pentru semenii ei, și care joacă un rol crucial în obsesia lui Nicu de a-și schimba viața, lumea și tot Universul în general. Aflăm pe această cale că Nicu se regăsește în noua lucrare în ipostază de inventator celebru, un lucru destul de plauzibil pentru un student la medicină pasionat de tehnologii, după cum a fost relatat în primele episoade. Cât despre Baton, acesta nu poate avea mari preocupări și nici probleme globale de rezolvat tocmai în virtutea faptului că statutul său special de maestru Zen îi conferă un calm desăvârșit.

Cel de-al patrulea episod are și un nou regizor, Constantin Fana. Deopotrivă cu primele 3 animații, acest episod este împletit pe moravul moldovenilor de a aduna la ciorap, în borcane sau pe poliță, și mai ales pe voga de a deține apartamente și case în care nu mai ajunge să locuiască cineva. Pelicula comică și plină de efecte speciale, te menține pe toată durata sa un ritm accelerat al animației, o dinamică a acțiunii foarte colorată, vibrantă dar și extrem de roză. Deschizând cortina din fazele producției desenului animat, cea mai importantă noutate pentru echipa din studiou a fost lucrul activ cu spectatorii invitați să privească filmul la diverse etape, împărțiți în variate grupuri de focusare. Acest aspect a generat o mai bună desfășurare a subiectului pentru un public larg.

Vezi aici și episoadele anterioare:

Episodul 1 Cum la lucru?http://youtu.be/LFUovhr1nfk
Episodul 2 Europepenihttp://youtu.be/evemJpXdb3k
Episodul 3 GLODhttp://youtu.be/M5OLNPc8raU

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente