Sheriff deține în continuare prima poziție în Divizia Națională

WP_20131019_028
Foto: Modesta, dar gălăgioasa galerie a Sheriff-ului venită să-și susțină favoriții la Chișinău.

S-a încheiat etapa a 12-a din Divizia Națională, sezonul 2013-2014. Vă oferim clasamentul, rezultatele meciurilor și rezumate video.

Clasamentul etapei 12 a Diviziei Naționale arată astfel:

Tabel orefit de clasament-fotbal.ro
Tabel orefit de clasament-fotbal.ro

FC Costuleni 3 – 0 FC Rapid. Echipa din Costuleni a urcat pe locul 5 în competiție, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4 – FC Tiraspol. Rapidul nu se mai regăsește, nu a mai câștigat în ultimile 4 partide.

FC Veris 3 – 0 FC Olimpia. Nou-promovata echipă din capitală ocupă ferm poziția secundă, profitând de egalul din derby-ul etapei, Veris s-a apropiat de Sheriff la 4 puncte. Despre criza Olimpiei din Bălți nu mai are rost să vorbim, clubul ocupă în continuare penultimul loc în clasament.

FC Dinamo-Auto 6 – 0 FC Academia. Aici probabil mai mult s-a observat jocul prost prestat de codașa diviziei, FC Academia, care se mulțumește cu 4 puncte acumulate în 12 jocuri. Totuși merită lăudată și ploaia de goluri venită din partea automobiliștilor transnistreni.

FC Zimbru 1 – 1 FC Sheriff. Aceast clasic moldav a fost urmărit pe viu de echipa #diez, toate detaliile despre derby le aveți aici. Rămâne doar să vă reamintim că următorul meci pentru Sheriff este jocul de acasă din cardul Ligii Europa, disputat joi, ora 20:00 în compania londonezilor de la Tottenham.

FC Tiraspol 3 – 3 FC Dacia. O altă confruntare între două echipe bune a avut loc la Complexul Sportiv Sheriff, unde FC Tiraspol a remizat cu FC Dacia. Șase goluri și un meci interesant, în care cluburile despărțite de un singur punct în clasament și-au împărțit punctele.

FC Speranța 2 – 3 FC Milsami. Încă un meci cu multe goluri, în care clubul din Orhei a smuls toate cele 3 puncte puse în joc, de la modesta, dar competitiva echipă din Crihana-Veche, Cahul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente