(video) Ceasul care trezește femeile prin orgasm

slider-2
Foto: S-a inventat ceasul care te trezește prin orgasm PC: littleroosterstore.com

Pentru femeile care vor să se trezească cu zâmbetul pe buze dimineața, s-a inventat ceasul deșteptător care te trezește prin orgasm.

El se numește The Little Rooster și este creat de designerul Tony Maggs astfel încât plăcerea să vină treptat, scrie metropotam.ro. Tehnologia se bazează pe vibrații care cresc în intensitate. Se plasează pe lenjeria intimă, înainte de culcare și producătorii susțin că în câteva secunde „ai și uitat că e acolo”. Bineînțeles, înainte îți setezi ora la care vrei să te trezească.

Creatorii ceasului au povestit: „What makes Little Rooster really special is that delicious semi-conscious state when you are not yet quite awake.”

Evident, produsul poate avea mai multe opțiuni:
Snooze: the classic lie-in.
Snorgasm: Vibrația se coboară la un nivel foarte jos, pentru mai mult timp. Apoi, puterea creste brusc, provocând orgasmul.
Travel lock: O măsură de siguranță menită să te asigure că ceasul va vibra în lenjeria intima, nu în geanta în care îl transporți.
Personalizare completă – Poți ajusta intensitatea vibrațiilor și ritmul, în funcție de corpul tău.

xjhkshjdlttlrstr

Și bineînțeles, ceasul este reîncărcabil. Întrebat cum i-a venit ideea unui asemenea ceas deșteptător, Tony a spus ca majoritatea alarmelor sunt enervante și iți creează o stare de disconfort dimineața: „Most alarms are so unpleasant, and this one feels so great, it seems quite bizarre that nobody has put two and two together before.”

Ceasul deșteptător The Little Rooster costă 69 de dolari și poate fi comandat online de aici.

lo_res_Little_rooster_pink_champagne_with_iPhone_8_grande

Little_Rooster_6_grande

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente