Top știri din 17 octombrie

MG_0273-Pink-was-the-color-of-the-night
Foto: Mary Kay - Angjatorul anului 2013 în Moldova PC: mysweetcharity.com

Lucrează pentru cele mai bine companii, îmbracă-te în hainele jumătății tale, nu încălca regulile din trafic și mănâncă miere din Moldova. Detalii în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 17 octombrie 2013.

#1. Cele mai bune companii din Moldova pentru care să lucrezi în 2013

Studiul anual “Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi” este deja la cea de a V-a ediție și este realizat în Republica Moldova de către compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting.

#2. Participanții unui proiect fotografic au schimbat hainele cu jumătățile lor

Hana Pesut este un fotograf din Canada care timp de doi ani a fotografiat peste 200 de cupluri din toată lumea pentru un proiect fotografic numit Switcheroo.

#3. Fetele din Cartierul Roșu îi frapează pe turiştii din Amsterdam

În faimosul Cartier Roşu din Amsterdam, din spatele unei vitrine, 4 tinere îmbrăcate sumar au atras atenția trecătorilor prin gesturi provocatoare, aşa cum prostituatele îşi atrag clienții în zonă.

#4. De ce a plecat de la Jurnal și ce va face la Publika Rita Ursalovschi?

Rita Ursalovschi, mamă și soție, mai este și un profesionist. Ea știe cu exactitate ce este gata și ce nu este gata să facă pentru cariera sa profesională.

#5. Primarul capitalei Dorin Chirtoacă și-a amânat propria demisie

Ședința Consiliului Municipal Chișinău, la care urma să fie examinată inițierea procedurii de demitere a primarului general, Dorin Chirtoacă, planificată pentru miercuri, 16 octombrie, a fost amânată pentru că edilul a plecat într-o deplasare.

#6. Mierea din Moldova a luat aurul “Apimondia 2013”

Mierea din Republica Moldova a obținut două medalii de aur la concursul expozițional, care a avut loc în cadrul celei de-a 43-a ediții a Congresului Internațional al Organizației Mondiale a Apicultorilor “Apimondia 2013”. Congresul s-a desfășurat în capitala Ucrainei, or. Kiev, în perioada 29 septembrie-4 octombrie 2013.

#7. Propagandă anti Uniunea Europeană pe blogurile din Rusia

Așa-presupusul test dat unor copii de 12 ani în Germania a creat numeroase polemici și porniri împotriva Uniunii Europene și valorilor europene în blogosfera rusă.

#8. Trafic rutier suspendat pe bulevardul Moscovei din Capitală

S.A. „Termocom” anunţă că suspendarea parţială a traficului rutier va avea loc în perioada 18 octombrie – 22 octombrie anul curent. Participanţii la trafic care traversează zonele menţionate sunt rugaţi să respecte indicatoarele de circulaţie rutieră instalate pe perioada executării lucrărilor.

#9. Peste 8.000 de încălcări rutiere semnalate de camerele video din două intersecții

Camerele instalate în intersecții își fac efectul. Doar în 24 de ore, la numai două intersecții din capitală, au fost înregistrate peste 8 mii de încălcări.

#10. Animațiile de lung metraj care vor fi prezentate la Anim’est Chișinău 2013

Echipa #diez este intrigată de animațiile care vor fi în acest an la Anim’est Chișinău 2013, și a încercat să facă o cercetare care vor fi animațiile de lung metraj pe care am putea să le vedem în acest an.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente