Lorena Bogza este însărcinată cu primul său copil

431804_10200659386760303_989429533_n
Foto: Vedeta ProTV Chisinău este în așteptarea barzei PC: Facebook.com/Lorena Bogza

Vedeta ProTV a recunoscut oficial că este însărcinata și ca primăvara care vine va deveni mămică pentru prima data. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „O seară perfectă” cu Nataliei Cheptene.

„S-a schimbat ceva, sunt o viitoare mămică. Nu este o bucurie mai mare pentru mine, nu am spus pentru că am vrut să mă asigur că totul este în regulă. Aștept un copilaș. Nu l-am programat, regret că nu am făcut asta până acum. Am fost extrem de fericită. Dacă totul va fi cum trebuie, atunci îl așteptăm în aprilie, chiar de ziua mea și foarte aproape de ziua tatălui”, scrie perfecte.md

Jurnalista a declarat că nu cunoaște deocamdată sexul copilului. „Nu am aflat ce vom avea, e prea devreme. Din punctul nostru de vedere, important sa fie sănătos.”

Iubitul prezentatoarei TV este omul de afaceri și consilierul municipal din partea Partidului liberal, Iurie Nastas. „În ianuarie eu și Iurie împlinim 7 ani de când ne cunoaștem. Este foarte grijuliu. El are un băiat și am văzut cum îl crește. Copilul meu va creste bine în mâinile lui. Nu sunt foarte pofticioasă, până la sarcina am avut pofte. Îmi doresc foarte mult să nu se schimbe nimic, să pot munci. Dacă totul va fi în regulă, sper să mă întorc foarte repede. Vreau să-mi alăptez copilul, mi se pare foarte important. Nu știu cum voi naște, nu m-am gândit, cum va spune doctorul.”

 

Iurie Nastas - om de afaceri și consilier municipal PL PC: Facebook.com
Iurie Nastas – om de afaceri și consilier municipal PL PC: Facebook.com

“Nu știu dacă nunta este foarte importantă. Mi-aș dori o petrecere frumoasă, unde se vine în jeanși, se va cânta bine. Pentru mine este important să fie o cununie în fața lui Dumnezeu. Voi rămâne Lorena Bogza.”

Până acum prezentatoarea ProTV a evitat să vorbească deschis despre acest subiect, precizând doar că va vorbi atunci când va avea ceva de spus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente