(video) Patricia Kaas va susține un concert de ziua ei de naştere la Chișinău

photo_1352210366
Foto: Patricia Kaas revine la Chişinău PC: chartsinfrance.net

Patricia Kaas va cânta la Chişinău chiar de ziua ei de naştere. Starul internaţional va susţine un concert, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, pe 5 decembrie, în memoria cântăreţei Edith Piaf.

Patricia Kaas se află într-un turneu internaţional, ţara noastră fiind una dintre destinaţiile alese. „Programul concertului înclude 24 de compoziţii alese de Patricia Kaas din repertoriul lui Edith Piaf. Spectacolul este consacrat împlinirii celor 65 de ani de la moartea lui Edith Piaf„, a declarat organizatorul evenimentului Artur Suhih pentru publika.md.

Potrivit organizatorilor, preţul biletelor pentru concert variază între 400 şi 1900 de lei. O parte dintre acestea este deja rezervată.

Reamintim că cântăreața de origine franceză a mai susținut un concert la Chișinău în mai 2009 în cadrul turneului de promovare albumului intitulat „Cabaret”.

Patricia Kaas, născută pe 5 decembrie 1966, în oraşul Forbach, este una dintre cele mai de succes cântăreţe franceze din lume. Din punct de vedere al stilului, muzica ei nu se încadrează în genul şansonetelor franţuzeşti clasice, fiind un amestec de pop, jazz şi şansonete.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente