Un elev a ajuns la spital după ce susţine că a fost agresat de antrenor

pumn_001
Foto: PC: cronicavj.ro

Un elev de 16 ani, de la Liceul municipal cu Profil Sportiv, a ajuns la spital după ce susţine că a fost agresat de către un antrenor al liceului.

Directorul Spitalului pentru copii „V. Ignatenco”, Nicolae Starciuc, a declarat că elevul are comoție cerebrală şi va rămâne internat câteva zile, ne informează IPN.

Directorul liceului, Maria Gabuja, a spus că, din explicațiile antrenorului, cazul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, însă elevul s-a adresat la spital luni, 16 septembrie.

Din explicațiile antrenorului, în timpul unui antrenament, elevul a fost scos din joc, iar ca reacție a manifestat un comportament indecent şi a folosit cuvinte necenzurate la adresa antrenorului. Ultimul recunoaște că i-a aplicat o palmă, doar atât, susține directoarea.

Maria Gabuja a mai spus că profesorul activează în liceu de 12 ani. În această perioadă nu au existat plângeri pe numele său. Totodată, directoarea spune că şi copilul demonstra un comportament bun şi avea note înalte.

Directorul a semnat un ordin pentru formarea unei comisii interne care, timp de 3 zile, va analiza situația şi va lua o decizie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente