Lăsați-l în pace pe Ilan м252мм99!

1239827_10153166017770408_1934345640_n

”Bietul” businessman Ilan м252мм99 a fost ieri ținta unor speculații în presa locală și cea din Rusia. Onoarea acestui om a fost discreditată cu o aronganță strigătoare la cer. Află cine este adevăratul vinovat.

După ce a pus la punct toate treburile gospodărești din aeropoarte, duty free-uri și era gata să savureze știrile din mass-media locală, Ilan м252мм99 a rămas fără cuvinte și răsuflare când a citit câteva articole și a vizionat materiale video despre presupusul incident în care a fost implicat. Sinopsisul dramei: șoferii cortegiului lui м252мм99, care erau la volanul unui Mercedes Gelandewagen cu numărul de înmatriculare м490мм99, l-au bătut pe șoferul unui Nissan. În acel timp unde se afla м252мм99? La volanul unui Bentley Continental GT cu același număr de înmatriculare м252мм99, ce coincidență!. Este strigător la cer cum blogosfera sau jurnaliștii au putut măcar pentru o secundă să se gândească că businessmanul moldovean ar putea fi implicat în așa incident. De vină se face bloggerul Sergey Kolesnikov care a scris primul despre acest mic incident, dar și despre neregulile de pe drumurile Moscovei, comportamentul poliției care nu poate interveni până victima atacului nu va depune o plângere și multe alte fărădelegi. Alte isprăvi cu blestematul de Bentley citiți pe gazeta.ru

Era și normal ca serviciul de presă în numele lui ”м252мм99”, să vină cu o declarație. Novosti-Moldova ne anunță frumos, că şefa Administraţiei cunoscutului om moldovean de afaceri a trimis sfoară-n țară precum că boss-ul ei a plecat din Rusia pe cale aeriană la 4 septembrie şi pînă în prezent n-a revenit pe teritoriul Federației. În afară de aceasta, Ilan м252мм99 nu are automobile Bentley cu două uşi, iar aceste numere de înmatriculare nu-i aparţin nici lui, nici familiei acestuia. Însă pe viitor fiți atenți, acei care de azi înainte vor pomeni numele lui м252мм99 în legătură cu acest incident, vor fi acţionați în judecată pentru calomnie.

Zis și făcut! Adică zis și găsit. Doamnelor și domnilor, aruncați cu pietre și comentarii răutăcioase în adresa lui Alexandr Erhov. Mașina Bentley aparține unei doamne care este acționar la una din băncile, care au aparținut lui Erhov. Restul declarațiilor le găsiți aici. Și iată așa de fiecare dată! Cineva face iar altul este ponegrit pe nedrept.

P.S. De ce tace Jasmin? Vrem un cântec cu acest subiect demn de melodramă!

NB: Acest articol este un pamflet. Orice coincidență este pur întâmplătoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente