Două tinere reţinute cu acte false pe Aeroportul Chișinău

IMG_0792_2
Foto: Acte false depistate pe Aeroportul din Capitală PC: climate.md

Două tinere moldovence sunt cercetate de poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Aeroport Chişinău pentru săvârşirea infracţiuni de uz de fals în documente.

Una din tinere a fost depistată la intrarea în ţară, printre pasagerii sosiți cu ruta aeriană Atena – Chişinău. Aceasta a prezentat polițiștilor de frontieră o carte de identitate românească, cu semne vădite de falsificare, fapt pentru care documentul a fost supus controlului adițional cu ajutorul tehnicii din dotare. În urma verificărilor s-a stabilit că actul de identitate român este total falsificat, iar tânăra de 26 ani a relatat inspectorilor de frontieră că a folosit acest document doar pe teritoriul UE.

Al doilea caz a avut loc în acelaşi punct de trecere, fiind reținută o cetățeană a Republicii Moldova cu un paşaport eliberat de autorităţile din Ucraina. Și acesta s-a adeverit a fi fals. Moldoveanca în vârstă de 25 ani a sosit în ţară cu ruta aeriană Bucureşti – Chişinău. La controlul de rigoare poliţiştii de frontieră au observat că tânăra nu deținea viză pentru Israel sau alte documente ce confirmă șederea legală a acesteia în țara respectivă, verificările suplimentare confirmând existența unui alt document, și anume a uni paşaport ucrainesc falsificat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente