Transferuri ale internaţionalilor moldoveni

collage
Foto: Alexandru Epureanu și Stanislav Namșco

Vezi la ce echipe s-au transferat fotbaliștii naționalei Alexandru Epureanu și Stanislav Namașco.

Căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu, a fost împrumutat de Dinamo Moscova la echipa Anji Mahacikala, care ocupă penultimul loc în campionatul Rusiei, după 6 etape, transmite IPN.

În ultima perioadă cel mai bun fotbalist moldovean era rezervă la Dinamo, iar odată cu venirea a şase fotbalişti noi şansele lui de a mai juca au scăzut considerabil. Va fi al treilea club din Rusia pentru Epureanu, după FC Moscova şi Krâlya Sovetov Samara. Cu Anji, fundaşul de 26 ani va juca în acest sezon în grupele Europa League.

S-a transferat la un club nou şi un alt internaţional moldovean. Portarul Stanislav Namaşco a semnat cu gruparea FC Domzale din Slovenia, care evoluează în Liga Superioară. În stagiunea trecută, Domzale a ocupat poziţia a treia în clasament şi a primit dreptul de a evolua în Cupele Europene, însă a părăsit competiţia deja în prima etapă preliminară.

Epureanu şi Namaşco au fost convocaţi de selecţionerul Moldovei, Ion Caras, în lotul lărgit pentru meciul din 6 septembrie, cu Anglia, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente