Hărțile pe care nu le studiem la școală

harit faine
Foto: PC boredpanda.com

Boredpanda a făcut o selecție cu cele mai informative hărți ale lumii. Dacă ești curios să afli diferența penisului american vs european, citește mai jos.

# 1 Cele mai populare sporturi din lume
Fotbalul este cel mai popular dintre jocurile sportive și Moldova nu face excepție la acest capitol, ba mai mult chiar, suntem înconjurați doar de țări amatoare ale acestui sport.

# 2 Cel mai popular browser din lume

Internet Explorer și Google Chrome rămân a fi cele mai folosite broswere de internet, iar Google Chrome este cel mai utilizat de moldoveni, dar și de țările vecine.

# 3 Cele mai ospitaliere și mai puțin prietenoase țări din lume

harit faine5

Cine spunea că suntem o țară ospitalieră avea dreptate, pentru că și harta indică același lucru, fiind mai primitori cu oaspeții decât vecinii noștri din Ucraina și România. Cei mai binevoitorii rămân a fi canadienii, iar opusul acestora sunt rușii.

# 4 Harta lumii după IQ

harit faine6La capitolul coeficient de inteligență suntem pe aceeaiași lungime de undă cu vecinii noștri, iar conform studiului IQ and Global Inequality (2006) obținem un punctaj de 96 și locul 11 din Europa.

# 5 Cele mai alcoolice țări din lume

harit faine7

Chiar dacă berea și băuturile spirtoase sunt cele mai consumate pe întreg globul, noi suntem fideli vinului, însă nu și vecinii noștri care iubesc mai mult băuturile tari.

# 6 Cine bea mai mult în Europa?

harit faine9Și dacă tot am vorbit de băuturi alcoolice, atunci să vedem care și cât poate consuma. Rușii se află în vârful clasamentului cu punctajul maxim de 362. Moldovenii au  26 de puncte, românii- 19, iar ucrainenii -17.

# 7 Odnoklassniki vs Facebook

harit faine10

Facebook-ul este cea mai populară rețea de socializare din lume, pe al doilea loc se clasează rețeua V Kontakte, în mare parte utilizată de ruși, iar moldovenii sunt fideli rețelei Odnoklassniki.

# 8 Unde sânii sunt mai mari?

Dacă în Rusia și Statele Unite ale Americii femeile au cele mai mari busturi, mărimea cupei- D, atunci moldovencele poartă în mediu măsura B, vecinele noastre din Ucraina și România au mărime medie -C.

# 9 În ce țări sunt cele mai mari și mai mici penisuri?

harit faine4

Despre dimensiunile penisului la bărbați nu sunt date concrete, dar conform hărții putem spune că este aceeași ca și în țările Kazakhstan, Niger și Kenya.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente