Top 10 profesori de la UTM

1
Foto: Actele pentru admitere pot fi depuse la Comisia de Admitere, bd. Ștefan cel Mare, 168.

În caz că învăţaţi la Universitatea Tehnică din Moldova, sau vă gândiţi să aplicaţi pentru studii acolo. Aceşti zece profesori sunt cei mai respectaţi de către studenţi conform Evaluez.eu

Conform site-ului evaluez.eu sunt înscrişi 788 profesori care au cursuri la Universitatea Tehnică din Moldova. Nota medie a profesorilor din UTM e 4 (din maximul de 5). Drept criterii de evaluare sunt luate următoarele: Claritate, Utilitate, Interes, Incoruptibilitate.

Top profesori de la UTM 

dcutm
Dumitru Ciorbă PC: Facebook

Catedra: Automatică şi Tehnologii Informaţionale

Nota medie: 4,9, din 39 evaluări.

Unul din review-uri:

„Cel mai bun profesor din toţi 3 ani de când învăţ la facultate. Are o manieră extraordinară de a preda, expune materialul într-o formă foarte clară, se vede că se pregăteşte consistent pentru fiecare pereche. Este un om de o verticalitate unică. Îşi iubeşte profesia şi este un guru al domeniul său! Aştept cu nerăbdare PPC. Un mulţumesc mare domnnule Ciorbă, mă-nchin!”

Petru Zestrea PC: Google+
Petru Zestrea PC: Google+

#2. Petru Zestrea 

Catedra: Construcţii Arhitectonice

Nota medie: 4,9, din 13 evaluări

Unul din review-uri:

„E un prof cu verticalitate, predă foarte bine, plus că are grijă ca vorbitorii de limbă rusă să înveţe limba română, îi motivează prin diferite metode. Jos pălăria în faţa lui!”

no-image-male#3. Andrei Şestavovschi 

Catedra: Arhitectură

Nota medie: 4,8, din 18 evaluări

Unul din review-uri:

„Am avut ocazia să mă consult la Dumnealui. Bravo profesor! Mai ales la început de cale. Când va acumula şi mai multă experienţă va fi perfect. ”

Tamara Nesterov PC: Patrimoniu
Tamara Nesterov PC: Patrimoniu

#4. Tamara Nesterov 

Catedra: Arhitectură

Nota medie: 4,8, din 14 evaluări.

Unul din review-uri:

„Toată admiraţia şi plecăciuni în faţa doamnei Nesterov. O adevarată „enciclopedie” vie. Unele dintre cele mai interesante ore pe care am avut ocazia să le frecventez.”

no-image-male#5. Sergiu Cojuhari 

Catedra: Informatică

Nota medie: 4,8, din 12 evaluări.

Unul din review-uri:

„Din punctul meu de vedere cel mai bun profesor de resor de la CIM (da eu am avut ore şi cu d-nul Ciorbă)”

Viorel Bostan PC: FAF
Viorel Bostan PC: FAF

#6. Viorel Bostan 

Catedra: Matematică

Nota medie: 4,8, din 17 evaluări.

„Unul din cei mai buni profesori care mi-au predat, cel mai bun profesor de la UTM. Metodele lui de a preda sunt foarte eficiente, materialul nu numai se trece, dar se înţelege de fiecare student. Profesorul este foarte easy going, preietenos cu studenţii, are experienţă de viaţă bogată care o împarte cu studenţii. Face multe lucruri care ies din limitele programului. Trezeşte interesul studentului nu numai de materialul de bază, dar şi suplimentar. Are o scară de estimare a cunoştinţelor studenţilor foarte corectă. And of course is the heart of FAF şi are şi multe funcţii suplimentare de instruire.”

no-image-female#7. Ala Carcea 

Catedra: Căi ferate, Drumuri şi Poduri

Nota medie: 4,6, din 13 evaluări

Unul din review-uri:

„Profesoara într-adevăr e severă, dar altfel nici nu impui un student să înveţe, mai ales dacă nu prea are interes. Cât despre predat, e foarte bună profesoara, explică foarte bine AutoCadul, datorita ei am învăţat AutoCAD-ul destul de bine, pâna la ea nivelul meu în CAD era zero.”

no-image-male#8. Rostislav Calin 

Catedra: Calculatoare, Informatică şi Microelectronică

Nota medie: 5, din 7 evaluări

Unul din review-uri:

„Unul dintre cei mai buni profesori de la bl.3 utm, profesorul cu care poţi să discuţi un subiect oarecare, care nu se limitează numai la programul prescris de catedră sau dracu ştie de unde-i el. Faptul acesta trezeşte interesul la student faţă de sfera aceasta de IT”

Svetlana Gorobievschi PC: Facebook
Svetlana Gorobievschi PC: Facebook

Catedra: Inginerie şi Management în Sisteme de producţie

Nota medie: 5, din 6 evaluări.

Unul din review-uri:

„O persoană foarte placută, amabilă, cu foc in ochi. Cursul foarte interesant bine exemplificat prin ore practice. Frecventând cursul Doamnei Svetlana mi s-a trezit un interes nemaipomenit faţă de psihologie. Vă multumim mult pentru mărinimia dumnevoastră.”

no-image-male#10. Vasile Turta 

Catedra: Mecanică Teoretică

Nota medie: 5, din 6 evaluări.

Unul din review-uri:

„Un profesor foarte bun. Este interesant atunci când predă şi mereu ştie să ridici moralul şi dipoziţia studentului. Este obiectiv şi evaluează corect cunoştinţele elevului. Dacă ştii materialul înveţi şi ştii materialul bine ai şansa să fii eliberat de la examen. Explică clar şi precis. Oferă sfaturi bune şi ajută în caz că nu ştii să rezovli problema. A fost o plăcere să-mi fie profesor.”

Cei mai buni şi cei mai puţini buni profesori de la UTM îi poţi găsi aici: Evaluez UTM unde de asemenea puteţi evalua profesorii care v-au învăţat la facultate.

Taguri: #UTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente