Dreamups Sustainability Lab în Moldova

Foto: Traininguri și workshopuri de creație pentru soluționarea problemelor societății la Dreampus Sustainability Lab. PC de pe pagina de facebook a evenimentului.

Dreampus Sustainability Lab te invită pentru zece zile să participi la cursuri interactive și evenimente ce implică identificarea inovațiilor eco pentru problemele comunității.

Proiectul va aduna mai mult de 30 de persoane din Danemarca, Austria, Republica Moldova și Ucraina, care vor lua parte la  zece zile de traininguri și evenimente legate de problemele societății și găsirea unor inovații eco pentru soluționarea acestora.

Programul va consta din:
-patru zile de traininguri și workshopuri destinate invențiilor, antreprenoriatului, problemelor de mediu din Europa și întreaga lume;
-patru zile pentru identificarea ideilor creative și invențiilor pentru soluționarea problemelor comunității, totodată și testarea acestora;
-o zi de documentare și producerea videourilor;
-o zi pentru evaluare.

Proiectul este organizat de AIESEC Kiev, Oikos Develop Prize și JCI Chișinău și va avea loc la Costești pe o perioadă de zece zile.  Participanților le sunt asigurate cheltuielile pentru cazare și 70 % din costul drumului.

Pentru a aplica vizitați pagina de facebook a programului

 

Taguri: #Ucraina
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente