Un bărbat și-a omorât propriul frate, iar cadavrul l-a ascuns în grădină

img_3662
Foto: Omor PC: politie.gov.md

Poliţia a reţinut un bărbat suspectat de omorul fratelui său. Crima a fost avut loc în ziua de 21 iunie, curent, în satul Balatina, raionul Glodeni.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, pe 24 iunie, curent, în jurul orei 17:00, forțele de ordine au fost anunţat printr-un apel telefonic de către un locuitor al satului Balatina, precum că vecinul său, de 49 ani, a dispărut de la locul de trai.

În urma măsurilor de investigaţie, forțele de ordine a identificat şi reţinut suspectul, acesta s-a dovedit a fi fratele victimei de 51 ani, locuitor al aceluiași sat.

Suspectul a declarat poliței că în ziua respectivă, fratele său mai mic a venit la el în vizită. În urma unui conflict, suspectul i-ar fi aplicat numeroase lovituri în regiunea întregului corp, în urma cărora, bărbatul a decedat.

Cadavrul a fost găsit de către poliție în grădina suspectului, acoperit cu strujeni în stare de putrefacție.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru „Omor intenţionat”. Potrivit legislaţiei persoanele culpabile de comiterea unei astfel de infracțiuni, riscă privaţiune de libertate de pînă la 20 ani sau detențiune pe viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente