Guvernul a aprobat în cadrul ședinței o hotărâre, prin care a numit în funcție un nou viceministru la Justiție. Este vorba de Sabina Cerbu, fost șef de Cabinet al ministrului Justiției, Oleg Efrim.

Sabina Cerbu are 27 de ani, a obținut licența la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova în 2008, unde în prezent își face doctoratul și predă, în calitate de lector universitar, la Catedra de Drept Civil. Anterior, ea a obținut titlul de master în Drept la Universitatea de Stat din Moldova, precum și cel de master european în Drept și Economie, la Universitatea din Rotterdam, în Olanda, și Universitatea din Bologna, în Italia.

De asemenea, a făcut un șir de stagii profesionale, inclusiv în cadrul Congresului SUA, la Camera Reprezentanților. Sabina Cerbu a ocupat postul de șef al Cabinetului ministrului Oleg Efrim din iunie 2011 până la sfârșitul lui mai 2013, iar până atunci a oferit Ministerului Justiției servicii de consultanță, în cadrul unui proiect al Programului Națiunilor Unite Pentru Dezvoltare (PNUD Moldova). Este căsătorită. Vorbește fluent, pe lângă limba română, engleza, franceza și rusa.