(video) Rusia rămâne fără Prima Doamnă a țării. Putin divorțează

Foto: Putin divorțează de femeia care i-a fost alături 30 de ani PC: vesti.ru

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin şi soţia sa, Liudmila, au anunţat joi seară că vor divorţa, în cadrul unui interviu acordat Televiziunii publice ruse.

„A fost o decizie comună, uniunea noastră s-a încheiat”, a declarat Liudmila într-un interviu acordat postului public Rossia-24.

„Căsnicia noastră s-a sfârşit mai ales din cauză că abia ne vedem. Mie nu îmi place să fiu în vizorul public şi îmi este greu să zbor cu avionul”, a mai declarat Ludmila Putina în cadrul interviului. Prima Doamnă a fost văzută rar în public în ultimele luni, lăsând loc speculaţiilor privind căsnicia cu preşedintele ţării. „Este o decizie comună”, a confirmat Vladimir Putin.

Ultima dată când cuplul prezidenţial a fost văzut împreună în public anul trecut, în 7 mai 2012, cu ocazia inaugurării celui de-al treilea mandat al lui Putin.

Vladimir Putin, în vârstă de 61 de ani, şi soţia sa, Liudmila, în vârstă de 55 de ani, sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani şi au două fiice, de aproximativ 20 de ani.

Secretarul de presă a președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a spus că Vladimir și Lyudmila Putin  nu au semnat încă actele de divorț. Potrivit lui, aceștia  doar și-au anunțat decizia lor de divorț.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3zhdJnKEvJU]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente