PLDM: ,,în cazul nealegerii Guvernului scrutinul devenea inevitabil”

PLDM: ,,în cazul nealegerii Guvernului scrutinul devenea inevitabil”
Foto: ,,PLDM întotdeauna a fost consecvent în acţiunile sale şi a pledat pentru o comunicare eficientă cu partidele de opoziţie. Am păstrat în permanenţă comunicarea cu toate partidele de opoziţie, inclusiv cu PCRM” ,se menționează într-un comunicat emis de PLDM.”

,,PLDM întotdeauna a fost consecvent în acţiunile sale şi a pledat pentru o comunicare eficientă cu partidele de opoziţie. Am păstrat în permanenţă comunicarea cu toate partidele de opoziţie, inclusiv cu PCRM” ,se menționează într-un comunicat emis de PLDM.”

În legătură cu declarațiile făcute de către reprezentanții PCRM, privind negocierile avute cu PDM și PLDM înainte de a fi votat Guvernul, PLDM precizează ,,în această perioadă, am avut şi discuţii care s-au referit la modalitatea de desfăşurare a alegerilor anticipate, în eventualitatea în care criza politica nu ar fi putut fi depăşită. PLDM a anunţat public că, în cazul nealegerii Guvernului Leancă, scrutinul anticipat devenea iminent.”

Totodată, PLDM a mai menționat că Republica Moldova are nevoie de consolidarea forțelor pentru a avea un viitor pro-european ,,agresivitatea și atitudinea categorică, de care dau dovadă unele partide politice, duc inevitabil la o scindare și mai mare a societății, lucru care nu poate fi admis. Republica Moldova are nevoie astăzi de consolidarea tuturor forțelor constructive cu viziuni pozitive și pro-europene, astfel încât să fie implementate reformele necesare pentru a asigura un trai mai bun tuturor cetățenilor”, scrie sursa.

Reamintim că PCRM a declarat astăzi faptul că în timpul negocierilor avute cu PLDM și PDM în privința organizării alegerilor anticipate părțile erau de comun acord pentru a fi organizat un nou scrutin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente