Ziua Olimpică la Chișinău cu multe premii și surprize

ziua olimpica
Foto: Participanții la Cursa Olimpică. PC # deiz.md

Astăzi în Piața Marii Adunări Naționale a fost sărbătorită Ziua Olimpică, pentru participanți au fost pregătite mai multe probe sportive, inclusiv și Cursa Olimpică care care s-a desfășurat pe o distanță de 3,5 km.

Înainte de a fi dat startul Cursei Olimpice a avut loc competiția de canotaj  în cadrul căreia au concurat patru echipe formate din politicieni, artiști jurnaliști și echipa medaliată la Jocurile Olimpice.
Echipele au fost numite după valorile ce stau la baza Mișcării Olimpice: prietenie, respect și excelență. Învingătorii concursului a fost echipa artiștilor.

În cadrul Cursei Olimpice au participat mai mulți campioni olimpici, paralimpici care au reprezentat țara la Jocurile  de la Londra.

De asemenea, în cadrul evenimentului participanții au mai avut posibilitatea să-și testeze aptitudinile fizice și la alte genuri de sport precum: trânta, taekwon-do, tenis de câmp și tir.

La eveniment au fost înmânate premii și diplome pentru câștigători, iar participanții au primit câte un tricou cu numere care vor fi puse în joc în cadrul tombolei de la încheierea programului.

Startul Cursei Olimpice. PC #diez.md
Startul Cursei Olimpice. PC #diez.md
tenis de câmp în cadrul Zilei Olimpice. PC #diez.md.
tenis de câmp în cadrul Zilei Olimpice. PC #diez.md.

 

 

Evenimentul are drept scop promovarea unui stil de viață sănătos și susținerea persoanelor cu abilități sportive.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente