Află cum cum poți petrece sfârșitul de wee-kend!

Află cum cum poți petrece sfârșitul de wee-kend!
Foto: Este duminică și tot nu știi ce să faci pe parcursul acestei zile superbe. #diez în fiecare dimineață îți aduce la cunoștință cele mai interesante evenimente ale zilei. Iar dacă prefer să stai acasă, departe de ochii lumii, fii atent- #diez îți va aduce toate detaliile acestor evenimente.Ziua bună se cunoaște de dimineață. Așa că nu te lenevi și pornește împreună cu #diez la Cupa GIANT MountainBike Moldova. Cea dintâi etapă a cursei se va desfăşura în Parcul Râşcani. Vor concur partu categorii:copiii, amatorii , master+35 și elite. Harta detaliată poate fi văzută aici. Toți spectatorii vor beneficia, la dorință, de paintball și desene-caricaturi. Intrarea este liberă. Cupa Giant la Mounting Biking PC: skoda.md Ne încărcăm cu energie solară și bună dispozișie la primul concert alimentat de energie solară în Republica Moldova “Sun Dă-i Fest” care va avea loc azi, începând cu ora 13:00, în Centrul Republican pentru Copii şi Tineret “ARTICO”. Intrarea este liberă. Mai multă informație aici. Primul concert alimentat de energie solară în Republica Moldova. PC: fest.md Și pentru că sărbătorile de Paști se apropie tot mai mult, fanii unei echipe de fotbal de la Chișinău au decist să organizeze o cupă de minifotbal pentru a aduna bani și a ajuta o casă de copii. Alături de ei, s-au alăturat și interpreți din show-biz-ul autohton. Cupa Dacilor va începe la ora 12 pe terenurile de fotbal ale CSTC Buicani. Intrarea este liberă. #Diez revine cu detalii.

Este duminică și tot nu știi ce să faci pe parcursul acestei zile superbe. #diez în fiecare dimineață îți aduce la cunoștință cele mai interesante evenimente ale zilei. Iar dacă prefer să stai acasă, departe de ochii lumii, fii atent- #diez îți va aduce toate detaliile acestor evenimente.Ziua bună se cunoaște de dimineață. Așa că nu te lenevi și pornește împreună cu #diez la Cupa GIANT MountainBike Moldova. Cea dintâi etapă a cursei se va desfăşura în Parcul Râşcani. Vor concur partu categorii:copiii, amatorii , master+35 și elite. Harta detaliată poate fi văzută aici. Toți spectatorii vor beneficia, la dorință, de paintball și desene-caricaturi. Intrarea este liberă.

Cupa Giant la Mounting Biking PC: skoda.md
Ne încărcăm cu energie solară și bună dispozișie la primul concert alimentat de energie solară în Republica Moldova “Sun Dă-i Fest” care va avea loc azi, începând cu ora 13:00, în Centrul Republican pentru Copii şi Tineret “ARTICO”. Intrarea este liberă. Mai multă informație aici.

Primul concert alimentat de energie solară în Republica Moldova. PC: fest.md
Și pentru că sărbătorile de Paști se apropie tot mai mult, fanii unei echipe de fotbal de la Chișinău au decist să organizeze o cupă de minifotbal pentru a aduna bani și a ajuta o casă de copii. Alături de ei, s-au alăturat și interpreți din show-biz-ul autohton. Cupa Dacilor va începe la ora 12 pe terenurile de fotbal ale CSTC Buicani. Intrarea este liberă. #Diez revine cu detalii.

  • Ziua bună se cunoaște de dimineață. Așa că nu te lenevi și pornește împreună cu #diez la Cupa GIANT MountainBike Moldova. Cea dintâi etapă a cursei se va desfăşura în Parcul Râşcani. Vor concur partu categorii:copiii, amatorii , master+35 și elite. Harta detaliată poate fi văzută aici. Toți spectatorii vor beneficia, la dorință, de paintball și desene-caricaturi. Intrarea este liberă.
PG: skoda.md
Cupa Giant la Mounting Biking PC: skoda.md
  •  Ne încărcăm cu energie solară și bună dispozișie la primul concert alimentat de energie solară în Republica Moldova “Sun Dă-i Fest” care va avea loc azi, începând cu ora 13:00, în Centrul Republican pentru Copii şi Tineret “ARTICO”. Intrarea este liberă. Mai multă informație aici.
Sund Dă-i Fest
Primul concert alimentat de energie solară în Republica Moldova. PC: fest.md
  • Și pentru că sărbătorile de Paști se apropie tot mai mult, fanii unei echipe de fotbal de la Chișinău au decist să organizeze o cupă de minifotbal pentru a aduna bani și a ajuta o casă de copii. Alături de ei, s-au alăturat și interpreți din show-biz-ul autohton. Cupa Dacilor va începe la ora 12 pe terenurile de fotbal ale CSTC Buicani. Intrarea este liberă. #Diez revine cu detalii.
Taguri: ##diez#fotbal
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente