(foto) Care sunt cele mai populare hashtaguri pe Instagram și cum le poți folosi pentru a aduna mai mulți urmăritori

Hashtag
Foto: Wooplr

Recent a fost editat raportul „Instagram Engagement Report”, unde au fost stabilitate cele mai noi tendințe pentru această rețea de socializare, în anul 2019. Dacă ești un utilizator activ, atunci vezi mai jos care sunt cele mai populare hashtaguri și cum le poți folosi pentru a aduna mai mulți urmăritori pe contul tău.

Hashtagurile pe Instagram reprezintă un instrument important pentru a interacționa pe această rețea de socializare, cu ajutorul lor sunt grupate postările similare, iar acest lucru le permite utilizatorilor să găsească mai ușor fotografiile și videourile de care sunt interesați.

Chiar dacă suntem obișnuiți cu hashtagurile, totuși, conform, raportului 33,3% din postări nu sunt însoțite de vreun hashtag. Pe de altă parte, autorii raportului spun că nu au găsit vreo corelare clară între numărul de hashtaguri utilizate și numărul de interacțiuni. Conform graficului realizat de ei hashtagurile nu oferă mai multe interacțiuni pentru postările pe care le faci. Această constatare, însă, se bate cap în cap, cu alte studii care au arată că hashatag-urile cresc interacțiunile. În concluzie, autorii raportului spun că trebuie să utilizezi cât mai puține hashtaguri pentru a obține mai multă interacțiune.

Aici apare o altă întrebare, ce hashtaguri să utilizăm? Deci, să le luăm pe rând:

#Cele mai populare hashtaguri pe Instagram

hash
mention.com

#Cele mai populare hashtaguri specifice Instagramului

hash1
mention.com

#Top 10 hashtaguri legate de mâncare

hash2
mention.com

#Top 10 cele mai populare hashtaguri legate de modă

hash3
mention.com

#Cele mai populare hashtaguri legate de business

hash4
mention.com

Dacă veți utiliza cele mai populare hashtaguri nu înseamnă neapărat că veți obține mai multă interacțiune, astfel autorii raportului au identificat ce hashtaguri îți pot aduce cele mai multe interacțiuni pentru postările tale. Vezi care sunt acestea mai jos:

hash5

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente