(video) „Încercăm să uităm de toate chinurile prin care am trecut.” Primul interviu al piloților moldoveni în presa rusă

JJ

Jurnaliștii de la postul de televizune rusesc NTV au reușit să obțină comentarii de la piloții moldoveni, care, în prezent, se află într-un spital din Moscova. Chiar și azi delegația ministerului de externe nu are acces la cetățenii moldoveni, partea rusă nu spune unde aceștia se află.

Lionel Buruiană spune în reportaj că se simte mai bine, a urmat investigația medicală a mai multor doctori, iar acum trece printr-o perioadă de recuperare fizică și psihologică. Acesta mai declară că „încercăm să uităm de toate chinurile prin care am trecut. Vom începe să trăim din nou.”

Piloții au ținut să le mulțumescă pentru eliberare lui Igor Dodon și domului Ciaika. „Fără acești oameni noi nu am fi fost aici.”

Citește și:

(video) „Ceea ce nu au putut alții, Rusiei i-a reușit”. Igor Dodon se laudă că a eliberat ostaticii moldoveni din Afganistan

(video) Renato Usatîi: „Încă din aprilie 2018, am spus că piloții moldoveni vor fi ținuți în captivitate până la alegeri”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente