Ai între 20 și 45 de ani? Devino participantă la programul gratuit „Femei cu idei” și învață lucruri utile

Program-de-instruire-pentru-fete-920×613

Inițiativa civică „Pune Umărul” lansează programul „Femei cu idei” destinat femeilor active, în special din municipiul Chișinău, cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani, care vor să contribuie la soluționarea problemelor din comunitățile lor.

În cadrul programului, participantele vor avea posibilitatea să învețe cum să abordeze creativ o inițiativă; să genereze idei și să le transpună în realitate. Instruirile teoretice și practice vor fi livrate de cei mai experimentați traineri din Moldova. Cursul îşi mai propune să mărească încrederea în sine şi capacitatea de relaţionare cu diverse comunități, să crească puterea personală şi abilităţile de argumentare ale participantelor.

Programul oferă:

# Instruire în Branding personal și tehnici de influencer;
# Dezvoltarea abilităților de management al conflictelor, stresului și a timpului;
# Practică în dezvoltarea discursului public și a unei comunicări eficiente;
# Cunoștințe teoretice și practice în organizarea campaniilor de advocacy, inclusiv în definirea și soluționarea problemelor selectate;
# Interacțiune cu personalități marcante și femei implicate;
# Creșterea încrederii în sine și dezvoltare personală;
# Finanțarea ideilor care abordează o problemă a comunității.

#Care este durata programului?

Programul va avea o durată de nouă luni și se va desfășura în ianuarie-septembrie 2019. Activitățile în cadrul programului vor avea loc în Chișinău, conform unui orar flexibil, în weekend-uri sau după orele de muncă, în dependență de disponibilitatea participantelor. Participarea în cadrul programului este gratuită.

#Care este procedura de aplicare?

Doritoarele de a participa sunt încurajate să completeze formular de înscriere până pe 3 decembrie, ora 18:00.

Programul este implementat cu susținerea National Democratic Institute for International Affairs (NDI) Moldova. NDI este o organizație neguvernamentală, neafiliată politic și non-profit, cu sediul în Washington, DC, SUA, care mai bine de trei decenii susține instituțiile și practicile democratice în întreaga lume.

În cazul în care aveți întrebări de precizare, nu ezitați să ne contactați la [email protected] sau la numărul de telefon +37378242137.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente