(video) Тинереце s-a lansat în format de revistă online. Cunoaște-l pe Ivan Talai cu o colecție de viniluri în sumă de peste 5000$

Безымянный

După două proiecte fotografice, Тинереце.raw și Бэець by Тинереце, începe un nou capitol în istoria proiectului. E vorba despre Тинереце.mag, revista online care vă va povesti despre oameni interesanți și ideile prin care ei schimbă industriile în care activează.

Primul erou al revistei este Ivan Talai, un înrăit colecționar de viniluri din Moldova. Tânărul are 280 de viniluri, pe care le-a adunat într-o perioadă de aproximativ 7 ani, iar dacă ar fi licitată, prețul colecției ar putea depăși 5000$.

Ivan a început să colecționeze înregistrările după principiul „cumpăr ceea ce cred că voi putea asculta și peste câțiva ani, ceva ce nu-și va pierde actualitatea pentru mine”, însă, în timp, interesul a sporit. Acum Ivan este motivat să adune toate înregistrările lui Petre Ispirescu. După cum a mărturisit tânărul în interviu, cel mai scump vinil din colecția sa e „Grădina Onirică” de Petre Ispirescu, pentru care a dat 300$.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente