„Business Academy for Women” a premiat 30 de femei antreprenoare din Moldova. Acestea își vor putea dezvolta potențialul antreprenorial

1

Ieri, 16 mai,  30 de femei antreprenoare de succes din Republica Moldova, au fost premiate cu diplome de mentorat în urma unei instruiri în cadrul proiectului „Business Academy for Women” (BAW). 10 mentori vor ghida cele 10 antreprenoare, care vor fi selectate câștigătoare ale concursului de granturi BAW.

În perioada 26 aprilie – 16 mai, femeile au participat la o serie de traininguri în scopul creării abilităților și competențelor de mentor, precum și dezvoltării abilităților în domeniul comunicării eficiente, leadership-ului, managementului conflictelor, tehnicilor de negociere și transmitere a informației.

55t

Proiectul BAW este gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și finanțat de Uniunea Europeană. Acesta oferă femeilor șansa de a-și realiza potențialul său de antreprenoare prin dezvoltarea abilităților de gestionare a afacerii, facilitarea accesului femeilor la tehnologii productive în scopul consolidării și creșterii capacității de maximizare a veniturilor întreprinderilor gestionate de femei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente