Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un sfârșit de săptămână reușit

HQR8BJFZID

Ți-ai făcut planuri pentru ultima zi din această săptămână? Dacă nu atunci echipa #diez îți vine în ajutor. Găsește mai jos cele mai frumoase evenimente pentru vineri, 16 martie. I-ați prietenii și să înceapă distracția!

 #10 secrete ale unui discurs de succes

Teama de a ține un discurs (de a vorbi în public în special) este pe primul loc în rândul temerilor oamenilor.
De ce? Pentru că ne este frică să nu ne facem de râs în fața celorlalți: dacă ne bâlbâim?! dacă spunem vreo boroboață?! dacă ne blocăm?! dacă nu știm să răspundem la vreo întrebare?!
Pentru a discuta mai mult despre acest subiect, Clubul Voluntarilor ARTICO te invită în data de 16 martie 2018, ora 16:00, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169).

Mai multe detalii găsești AICI!

#Lumina unei priviri

Iubitorii de frumos sunt invitați la o revelație poetică, „înaripată de polifonia culorilor”, în cadrul lansării de carte „LUMINA UNEI PRIVIRI” a poetului Sergiu Botezatu și pictoriței Gutiera Prodan. Evenimentul va avea loc în data de 16 martie la Biblioteca „Onisifor Ghibu” ora 15:00 (str. Nicolae Iorga 21-A, Chișinău).

Mai multe detalii găsești AICI!

#En Famille x showcase

Pe 16 martie revine proiectului En Famille, într-o componență deosebită din artiști locali. Pentru dansatorii nocturni ai evenimentelor conceptuale acești dj nu necesită o introducere îndelungată și sunt cunoscuți tuturor.

Lineup-ul îl constituie:
Leparente (Maxim Sunbeat & Hellen Mills) (Sensibil)
Maarka (Resonanz)
Gorbani (Mind & Vision)
Andrey Djackonda (Conceptual)

Mai multe detalii găsești AICI!

#Rosé Wine blind tasting

După iarna rece și lungă intrăm în perioada când vânăriile își scot la lumină vinurile rosé. Profitând de proximitatea sărbătorii feminine care tocmai a trecut Sommelier Anastasia Sărătura vine cu o selecție de vinuri asortate perfect cu gustări prezentate de Chef Emil Bojescu.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Networking la un pahar de vin

Chişinău Afterworks revine cu un nou eveniment care-şi propune să adune multă lume bună, într-o ambianţă de seară relaxantă şi productivă.

#Chișinău Afterworks este un eveniment de socializare într-o atmosferă degajată. Obiectivul este de a oferi participanților posibilitatea de a face cunoștință, a socializa, interacționa și de a construi viitoare parteneriate.

#Taxa de intrare: 100 lei

#Taxa include un pahar de vin + o cafea, un ceai, sau un soft drink + participarea la tombola cu premii – oferite de partenerii evenimentului!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ghost Buster cu Dj Codek!

Distracția pe care o știți voi prea bine ce înseamnă și pe Codek îl știți prea bine, asă că vă așteaptă un Party în care unul dintre cei mai buni dj din Chișinău va fi la înălțime „again” și va băga muzică de tot genul posibil pentru a fi pe gustul la fiecare!!!

Deci, vineri, aveți posibilitatea să vânați fantome, începutul ora 22:00 cu dj Codek la Kira’s!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Scandalous Party | Dj Odainiq

În acest weekend BarBar face SCANDAL în cel mai muzical și distractiv sens!

Vineri e DJ Odainiq cu un set ales special și cu dansuri până dimineața, căci vineri seara se cere distracție și revedere cu oameni dragi într-o ambianță gălăgioasă, fără griji și task-uri.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Jocul de-a detectivii

Ce zici de un film bun într-o seară frumoasă la sfârșit de săptămână? Dacă ai vrea să mergi la cinema, alege filmul „Jocul de-a detectivii”. Vezi mai jos trailerul acestuia.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente