Pet Friendly: Localurile din Chișinău unde te poți relaxa împreună cu animalul tău de companie

Foto: SVET Photography

De la pub-uri și cafenele la restaurante scumpe, Chișinăul dispune de o varietate largă de localuri care îți vor permite să îți petreci timpul frumos în compania micului tău prieten. Vezi care sunt acestea!

# DC Donuts & Coffee

Dulciuri și băuturi friebinți te așteaptă la „DC Donuts & Coffee”, primul magazin autentic de gogoși din Chișinău. Localul este deschis zilnic, de la ora 8:00 până la 22:00 și se află pe strada A. Pușkin 16.

 

dc donuts
DC Donuts

# Tucano Coffee

Fiecare coffee shop Tucano Coffee e unic și deosebit, cu istoria sa, tradițiile și atmosfera sa caracteristică. Filialele Tucano Coffee sunt: Costa Rica, pe strada A. Pușkin 15, Brasil, str. Alexandru cel Bun 91A, Jamaica, în incinta Shopping MallDova, strada Arborilor 21 și Kenya, pe bulevardul Moscova 1/4. Orarul de lucru al fiecărei filiale este diferit și poate fi găsit pe pagina oficială de Facebook.

 

tucano
Tucano Coffee

# Uptown Cafe

Uptown Cafe este un loc pentru toate vârstele și toate ocaziile. Animalele de companie sunt mereu binevenite aici, localul având și el un mic prieten – o pisică. Uptown Cafe este deschis zilnic de la 12.00 la 00.00 și se află pe strada A. Pușkin 10.

 

uptown
Uptown Cafe

# Wolfbros Cafe

Localul oferă o varietate largă de bucate, băuturi și distracție la maxim. Pe strada Alexandru Bernardazzi 64, de la ora 12.00 la ora 01.00, ești mereu așteptat împreună cu animalul tău de companie la Wolfbros Cafe.

 

wolfbros
Wolfbros Cafe

# Embargo Wine

O colecție variată de vinuri autohtone și bucate delicioase te așteaptă la Embargo Wine, pe strada Alexandru Pușkin 56, de la ora 10.00, până la 22.00.

 

embargo
Embargo Wine

# Pani Pit

Restaurantul francez din inima Chișinăului te așteaptă pe tine și pe micul tău prieten zilnic, de la 11.00 la 23.00, pe strada 31 august 1989, 115.

 

pani pit
Pani Pit

# Gastrobar

Gastrobar este deschis zilnic de la 13.00 la 23.00 și te așteaptă cu bucătărie europeană și evenimente inedite. Localul se află pe strada Alexandru Bernerdazzi 66.

 

gastrobar
Gastrobar

# Eclair – Tea, Decor & Lifestyle Shop

Personalul prietenos și interiorul familial creează o atmosferă plăcută, unde, în timp ce oaspeții pot savura ceaiul delicios din partea casei, consultanții experimentați îi ajută să aleagă produse potrivite stilului preferat. Magazinul poate fi găsit pe strada Mihai Eminescu 30, cu intrarea de pe Șciusev și este deschis de luni până vineri, de la 10.00 la 20.00 și sâmbăta și duminica de la 10.00 la 19.00.

 

eclair
Eclair

Dacă știi și alte localuri care le permit vizitatorilor să vină cu animale de companie, notează-le în comentarii! 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente