Best of: Lista celor mai bune restaurante din Soroca unde poți mânca delicios

Снимок

Echipa #diez continuă să vă sugereze doar cele mai bune localuri din diverse orașe ale Moldovei. De data aceasta, cu ajutorul site-ului specializat tripadvisor.com, am făcut un top al celor mai populare restaurante din orașul Soroca.

# Golden River

image

Restaurantul Golden River este amplasat în centrul orașului Soroca, în apropierea de Parcul Central. Aici vei savura bucate tradiționale, dar și bucate din gastronomiile europene. Este un restaurant care îți creează bună dispoziție, datorită unui confort inedit – design bine gândit și muzică în stil jazz. Mâncăruri delicioase gătite la grătar, vin de casă, dar și vinuri în sticle de la producători. Deci veți avea la dispoziție un meniu cu cele mai bune prețuri și bucate delicioase.

Acest minunat local îl poți vizita pe adresa str. Independeței 70. La fel, poți suna la numerele de telefon 0230 33929 ori +373 68255055

Pentru mai multe detalii accesează adresa web 

Снимок

# Restaurantul Soroca

2

Oaspeții Restaurantului Soroca vor fi bucuroși si răsfățați de serviciile oferite de personalul acestui local. Mâncare delicioasă, atitudine respectuoasă și atmosferă fantastică toate acestea le poți găsi aici.

Restaurantul Soroca este situat pe strada Ștefan cel Mare 113/1 și poți lua legătura la telefon la numărul +373 230 33 877.

Ai posibilitatea să te plimbi virtual prin Restaurantul Soroca, doar accesând linkul. 

Pentru mai multe detalii apasă aici

#La Cetatea Veche

3
„La Cetatea Veche”, se află în imediata apropiere de Cetatea Soroca. Gastronomia tradițională este bogată în bucate delicioase, gustul cărora se face simțit încă mult timp. Cu siguranță vei rămâne impresionat de bucătăria restaurantului, pentru că ei se străduiesc să ofere un gust desăvârșit și o calitate impecabilă. La Cetatea Veche vei fi mereu întâmpinat cu brațele larg deshise. Bucătarii îți vor prepara cele mai bune pizze, sushi și diverse bucate europene.

Aici poți face o vizită virtuală „La cetatea Veche”. 

Localul îl poți găsi pe strada Independenței 73 și la numărul de telefon +373 78261177.

Pentru informații suplimentare apasă pe link.

4

# In Vogue Cafe

5

In Vogue Café este creat într-un stil modern, întregul decor fiind realizat după tendințele contemporane. Cele două săli, una pentru fumători cu capacitatea de până la 40 de locuri și cea de-a doua pentru nefumători cu 20 de locuri, îți va permite să te relaxezi în voie și să uiți de grijile cotidiene.

Localul îl poți găsi pe strada Independenței 73 și la numărul de telefon +373 607 29 197.

Poți vizita virtual acest local aici

6

#Andy’s Pizza

7

„Andy’s Pizza” este un loc perfect pentru tine și prietenii tăi. Un meniu variat, bucate proaspete și gustoase, chelneri respectuoși.

Vină pe adresa Negruzzi 2 ori rezervează o masă la numărul de telefon +373 230 22 525.

La fel, puteți vedea  Best of: Cele mai interesante localuri la care să mergi dacă ești în BălțiBest of: Cele mai interesante cluburi de noapte și karaoke la care să mergi dacă ești în Bălți,  Best of: Localurile din Chișinău unde poți lua brunch-uri în weekend,  Best of: 7 cele mai gay-friendly localuri din Chișinău, potrivit lui Artiom Zavadovschi

Taguri: #best of
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente