(video) Cu animalele la birou. Cum își petrec patrupezii timpul într-o companie IT din Chișinău

collage

În prezent, tot mai mulți angajanți se confruntă cu un program încărcat de muncă și un mediu stresant. Administrația unei companii de IT din Chișinău încearcă să creeze confortul familial angajaților săi într-un mod ingenios și le permite acestora să vină la serviciu cu animalele de companie.

„Ideea vine de acolo că avem mulți colegi, care au animăluțe acasă și deoarece petrec la serviciu o mare parte din zi s-au gândit să le aducă, în primul rând comunică cu alte animăluțe și alți colegi au posibilitatea să se joace cu ele”, spune Dana, Chief of Staff.

Administrația și-a dorit să facă o atmosferă caldă în colectiv, iar faptul că animalul de companie merge împreună cu tine la serviciu s-a dovedit a fi o idee splendidă.

Cățelușa mea era prima care a apărut aici, ea umbla prin oficiu, putea în orice moment să sară în brațe la oricare programator”, menționează Garry, CEO.

Când ești înconjurat de micii prieteni, inevitabil ți se ridică dispoziția, sporește productivitatea și involuntar devii martorul unor evenimente ciudate și amuzante.

Angajații au adoptat și o pisică, care a devenit un membru nou al echipei, aceasta deși e de culoarea neagră, le aduce noroc tinerilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente