Tânăra din Moldova care a făcut efectele vizuale pentru filmele: Thor, X-Men, Batman vs Superman

collage anan

Thor, X-Men, Batman vs Superman, Fantastic Four sunt doar câteva dintre filmele la care și-a adus aportul și o tânără originară din Moldova. Este vorba despre Ana Ivanova, care s-a născut la Chișinău, iar în 1992 a emigrat cu părinții săi la Toronto. De la o vârstă fragedă, ea a început să se intereseze de artele digitale. În timpul liceului a început să studieze Photoshop-ul, iar după asta a mers la Seneca College, unde a urmat programul Digital Media Arts.

Şi-a început drumul în această industrie în calitate de compozitor, după care a făcut artă vizuală. A lucrat la studiouri de producţie precum Soho VFX (Toronto), Rising Sun Pictures (Australia), Digital Domain, MPC, Image Engine, iar în prezent lucrează la Scanline VFX.

Datorită muncii sale de montare video, au apărut unele dintre cele mai cunoscute filme: District 9, Chronicles of Narnia, Hunger Games, Hulk, The Last Stand, Thor.

Spune că-i este greu să aleagă proiectul care i-a plăcut cel mai mult. „Fiecare dintre ele a prezentat noi provocări cu rezultate surprinzătoare. De-a lungul anilor, eu am învățat că este extrem de important să găsești valori și interese comune cu colegii tăi. Cred că fiecare persoană are un sentiment unic al realității și o percepție personală pe care o puteți învăța. Aceasta, la rândul său, ajută la crearea unui mediu prietenos și inspirator.

 

imdb.com
imdb.com

Autor: Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente