Tinerii care nu acceptă premiile președintelui Dodon. Și o elevă din Glodeni a refuzat să primească diploma președintelui

josanucollage

După ce o tânără din Chișcăreni și o tănără din Cahul au spus că au decis să refuze diploma de onoare oferită de președintele Dodon, mai multe reacții de acest gen au început să apară. Marina Josanu din Glodeni, care învață la IPLT „Vasile Coroban” a refuzat și ea prezența la decernarea diplomelor oferite de Igor Dodon.

„Sunt acum în România și încerc să-mi rezolv viitorul în Vest. Cred în Dumnezeu și în dreptate, nu știu cine și cum e, dar la mine e bine și tot pentru țara mea plec, ca să o ajut” spune Marina.

Vedeți aici ce spune și Valeria Bratu din Cahul, și Mihaela Ungureanu din Sângerei.

Potrivit președintelui țării, evenimentul se înscrie în Festivalul „Generația Viitorului” și este „un gest de atenţie și motivare a tinerilor, precum și un imbold spre noi performanțe înregistrate în CV-urile personale și în istoria statului Republica Moldova”.

Președintele a menționat în cadrul unei postări publice că au fost selectați câte doi reprezentanți din fiecare raion, în urma analizei performanțelor înregistrate la examenele de bacalaureat și în activitatea extracurriculară, inclusiv participări la diferite concursuri naționale și internaționale. De asemenea, diplome au primit și șapte absolvenți ai instituțiilor de învățământ din stânga Nistrului, mai mulți absolvenți ai liceelor din municipiile Chișinău și Bălți și din UTA Găgăuzia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente