„Am fost invitată, dar am refuzat.” O elevă din Sîngerei a respins premiul oferit de Igor Dodon

refuz

O elevă din Chișcăreni, Sângereni, a decis să refuze diploma de onoare oferită de președintele Igor Dodon, în cadrul unui festival organizat astăzi. „Un om care îți dă o diplomă, dar îți ia identitatea”, a menționat Mihaela Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul integral postat de tânără:

Un om care îți dă o diplomă, dar îți ia identitatea. Păcat. Atâta țară cât demnitate. 
Am fost invitată, dar am refuzat. 
Recunosc multe fețe de aici. Dacă în CV unui tânăr activ se simte lipsa unei DIPLOME semnate de Dodon, îmi pare rău de ”experiențele voastre” Să fi fost organizat de Ministerul Educației era altceva.

Potrivit președintelui țării, evenimentul se înscrie în Festivalul „Generația Viitorului” și este „un gest de atenţie și motivare a tinerilor, precum și un imbold spre noi performanțe înregistrate în CV-urile personale și în istoria statului Republica Moldova”.

Președintele a menționat în cadrul unei postări publice că au fost selectați câte doi reprezentanți din fiecare raion, în urma analizei performanțelor înregistrate la examenele de bacalaureat și în activitatea extracurriculară, inclusiv participări la diferite concursuri naționale și internaționale. De asemenea, diplome au primit și șapte absolvenți ai instituțiilor de învățământ din stânga Nistrului, mai mulți absolvenți ai liceelor din municipiile Chișinău și Bălți și din UTA Găgăuzia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente