Un jurnalist din New York te învață cum să scrii un eseu de motivare pentru Universitatea Yale

yale university
Foto: yale.edu

Dacă vrei să îți faci studiile la Yale University, acolo unde au studiat cei mai mulți președinți americani, dar nu știi de unde să începi, încearcă cu scrisoarea de motivare. Centrul Lingvistic American te invită sâmbătă, 27 mai, la ora 10.00, să înveți cum să scrii un eseu pentru această universitate.

Cursul este absolut gratuit și va fi moderat de Will Dickson, scriitor și jurnalist în New York. Acolo, vei fi instruit teoretic și vei realiza și un exercițiu practic.

Yale University este cea de-a treia instituție de învățământ superior din Statele Unite ca vechime. Bunurile și proprietățile universității sunt evaluate la 25,4 miliarde $USD iar fondul  documentar este constituit din cca 11 milioane de volume. Printre absolvenții Yale University sunt laureați ai premiului Nobel, politicieni, artiști, atleți, dar și mai mulți președinți SUA, de exemplu George H. W. Bush, Bill Clinton și soția sa, Hillary Clinton, George W. Bush și alții.

Intrarea la eveniment se va realiza în baza înregistrărilor. Tot ce trebuie să faci este să expediezi numele și datele de contact la adresa de email [email protected].

Proiectul este parțial finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente