(foto) Endava Moldova a dat startul cursului de Software Testing la Universitatea de Stat din Moldova

Endava_1

Endava, cea mai mare companie IT din Moldova a dat startul cursului de Software Testing la Universitatea de Stat din Moldova, pentru studenţii selectaţi de la Facultatea de Matematică şi Informatică şi Facultatea de Fizică şi Inginerie.

Endava_2

 

Prezenţi la lansarea cursului, Decanul Facultăţii de Fizică şi Inginerie, Valentina Nicorici, şi Prorectorul USM, Florentin Paladi au mulţumit companiei Endava pentru colaborare şi donaţia de computere şi au menţionat că examinează posibilitatea de a include cursul de Testare software în programul de studii.

 

Endava_3

 

Cursul de Software Testing, dezvoltat şi predat de un grup de ingineri testare de la Endava conţine 3 module: Software Testing in a Nutshell, Performance Testing şi Automation Testing şi are o durată de 3 luni. La curs participă studenţi selectaţi în baza rezultatelor unor probe de logică, testare şi programare. Sala de calculatoare în care au loc orele a fost renovată cu susţinerea oferită de Endava, pentru a crea o experienţă de studiu mai agreabilă.

 

Endava_4

 

Susţinerea universităţilor ce pregătesc specialişti în domeniul IT este unul dintre mijloacele prin care Endava alege să se implice în dezvoltarea comunităţii IT din Moldova. Anterior, cursul de Software Testing, elaborat de Endava a fost susţinut cu succes la UTM. Scopul cursului este de a ajuta mediul academic şi studenţii să ţină pasul cu dinamica industriei IT prin intermediul schimbului de cunoştinţe şi experienţă necesare pentru activitatea într-o companie IT de top.

În ultimii ani Endava înregistrează o creştere constantă a numărului de angajaţi atât la nivel de grup, cât şi în centrul său de livrare din Chișinău. Endava îşi păstrează poziţia de lider în Republica Moldova, inclusiv datorită unui mediu de lucru plăcut şi o cultură organizaţională ce pune accent pe învăţare continuă şi leadership, oferind şi numeroase oportunităţi de avansare în carieră.

 

Endava_5

Endava_6

Endava_7

Endava_8

Endava_9

Endava_10

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente