Tinerii poeți și admiratori de versuri sunt așteptați la festivalul „Poetry Fest – 2017”

writing
Foto: popsugar-assets.com

În contextul Zilei Mondiale a Poeziei, celebrată la 21 martie, trei organizații culturale independente, non-profit din Chișinău – Homo Universalis Generation (HUG), Travel books MD și BEC, au creat un tandem și invită toți poeții și admiratorii de versuri la festivalul „Poetry Fest – 2017”. Evenimentul se va desfășura pe 25 martie în centruL comercial Atrium.

Poetry Fest – este un nou format de eveniment ce are drept scop promovarea poeților autohtoni de diferite vârste și naționalități și îndemnul social de a valorifica cultura versului în Republica Moldova.

Vor fi organizate: Master classuri, iarmaroc de cărți, expoziție de picturi, gustoșenii, târg artizanat, victorine literare, jocuri, dueluri de poezie. În plus, scena mare va găzdui: poeți (de diferite naționalități, inclusiv minorități etnice), numere muzicale și teatrale.

„Poetry Fest – 2017” este  un concept inedit și unic în Republica Moldova. Acesta îi vizează pe oamenii de toate vârstele și etniile. Evenimentul va avea loc la CC Atrium (etajul 4), începând cu ora 14:30, iar intrarea este liberă. La eveniment vei putea declama poezii, cânta sau picta. Tot ce trebuie să faci este să completezi AICI formularul.

17392200_1420073848044343_1014310695_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente