Salonul Internațional de Carte „Bookfest-Chișinău”. Iată când se va desfășura evenimentul în acest an

DSC_4898-920×517

Ministra Culturii Monica Babuc și directorul general adjunct al Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, Nicolae Brânzea, au semnat un contract de parteneriat privind desfășurarea celei de-a II-a ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest-Chișinău, scrie realitatea.md.

Astfel, ce-a de-a doua ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest-Chișinău urmează să se desfășoare în perioada 30 august – 3 septembrie 2017.

În baza parteneriatului semnat, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni va sprijini desfășurarea evenimentului, alături de Asociația Editorilor din România, Institutul Cultural Român și Ministerul Culturii al Republicii Moldova.

De asemenea, tot cu ajutorul Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi”, în acest an va mai fi organizat Festivalul de romanțe românești „Crizantema de argint”, în perioada 03-05 octombrie, care va avea loc în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” din capitală.

Menționăm că, Salonul Internațional de Carte Bookfest-Chișinău s-a desfășurat anul trecut pentru prima dată. Evenimentul cultural reunește edituri, distribuitori de carte, papetărie, birotică, muzică, asociații de cultură și contribuie la promovarea culturii române, prin favorizarea accesului la o bogată ofertă editorială. În 2016, la eveniment a fost expusă o ofertă de peste 50.000 de volume din cele mai variate domenii și la cele mai avantajoase prețuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente