Top 13 localuri din Chișinău unde poți lucra în liniște și cu spor de pe laptop

coffe one

Cafeaua bună, muzica moderată și discreția unor localuri din Chișinău au devenit atracție pentru freelanceri, antreprenori și pentru cei cu profesii creative (Iată, un turist străin chiar a întocmit și el o listă cu cele mai bune localuri de cafea din Chișinău). Biroul mobil din cafenea începe din ce în ce mai mult să devină o realitate destul de comodă pentru mulți dintre aceștia.

Astfel, pentru cei care sunt în căutarea unui local cu priză la îndemână pentru ca să lucreze la laptop, #diez vine cu 10 recomandări de cafenele ideale pentru așa ceva. Dacă mai aveți sugestii, le scrieți în comentarii:

#1. Tucano Coffee

Love.Peace.Coffee este motoul și conceptul de viață al Tucano Coffee. Pacea se regăsește în atmosfera localurilor Tucano. Decorul cu motive abstracte specifice țărilor producătoare de cafea, diferitele stiluri de muzică live, cărțile, filmele vechi și serile excepționale petrecute în compania celor mai neobișnuiți oaspeți creează în ansamblu o atmosferă de libertate și inspirație, o locație perfectă pentru meeting, și pentru a munci la laptop într-o ambianță plăcută.

Detalii: 

Tucano Coffe Kenya, luni-vineri între 7:30 și 22:00

Tucano Coffee Jamaica, luni-vineri între 10:00 și 22:00

Tucano Coffee Brazil, luni-vineri între 7:30 și 22:00

Tucano Coffee Costa Rica, luni-vineri între 7:30 și 22:00

 

Foto tucano

#2. Rozmarin Cafe

Rozmarin Cafe este un local cu o bucătărie internațională: italiană, grecească, spaniolă, asiatică. Un local drăguț, cu design minimalist pentru ca tu să te bucuri aici de atmosfera necesară lucrului pe laptop singur, atunci când nu ai chef să stai acasă sau atunci când trebuie să mergi la o întrevedere.

Detalii: 

Rozmarin Cafe, luni-vineri între 08:30 și 22:00

 

rozmarin

#3. Covrigo

Dacă nu prindeți imediat troleibuzul, ocoliți stația de așteptare de pe strada Pușkin (mai jos de str. Kogălniceanu) și intrați la Covrigo. Această brutărie vă poate potoli foamea, dar și stârni poftă de pateuri, covrigi, croissante, rulade, ștrudele, chifle, foitaje fierbinți. Pe lângă acestea, localul vă oferă compoturi, cafea și ceai la pachet. Un loc ideal dacă ai de transmis sau de răspuns la mailuri.

Detalii: 

Covrigo Bakery & Coffee, luni-vineri între 08:00 și 20:00

 

covrigo

#4. Delice D’ange

Lăsați-vă ademeniți de mirosul îmbietor al produselor de patiserie tocmai scoase din cuptor și o cafea pe cinste. Patiseria prezintă o gamă variată de dulciuri. Interiorul este în mare parte de lemn, într-un stil ce amintește o provincie franțuzească.

Detalii: 

Delice D’ange, zilnic între 09:00 și 23:00

 

delice

#5. Caramel

Aceasta probabil este cofetăria preferată a studenților de la Universitatea de Stat, pentru că este situată în centru în apropiere de blocul central. Iubitorii de zgomot și companii mari nu cred să își poată face loc în această cafenea. Sunt mese unde te bucuri de intimitate și de o cafea delicioasă sau un cappuccino savuros – a doua ta casă și biroul tău mobil.

Detalii: 

Caramel, luni-duminică între 8:00 și 22:00

caramel

#6. KIMBO

În Napoli, capitala mondială a cafelei espresso, pornește povestea Café do Brasil, producătorul mărcilor de cafea Kimbo și Kose. Povestea marelui succes italian începe în anii ’50, când familia Rubino fondează în centrul istoric al orașului, o mică fabrică de prăjire a cafelei de unde se comercializa cafeaua cu marca Café do Brasil atât barurilor precum și coloniilor. Un loc perfect pentru ca tu să ai inspirație și motivație de a munci într-o ambianță liniștită.

Detalii: 

KIMBO Moldova,  luni-vineri între 7:30 și 20:00

 

kimbo

#7. Illy

Illycaffe a fost fondată în 1933 de către Francesco Illy și de trei generații, illy a condus industria cafelei prin inovație, tehnologie și cunoștințe. O gamă largă de produse poate fi găsită în cafeneaua de pe bulevardul Grigore Vieru. Un local micuț, dar comod pentru a servi o cafea, a te întâlni cu diverși colegi din mediul business sau a lucra câteva ore într-o atmosferă dominată de aroma boabelor de cafea.

Detalii: 

ILLY Coffee Moldova, luni-vineri între 8:30 și 18:30

 

Illy

#8. Uptown cafe

De la deschidere, Uptowen Cafe a prins priză în rândul tinerilor. Pe lângă mâncarea foarte gustoasă și prețurile accesibile, specifice acestui local îi sunt și diversele evenimente menite să susțină cultura și arta din Republica Moldova. Geamurile mari prin care pătrunde lumina zilei devin o sursă de energie și inspirație pentru ca să muncești la taskurile tale, iar pisica casei îți va reda zâmbetul pe buze.

Detalii: 
Uptown cafe, luni-joi între 10:00 și 23:00

 

pisica

#9. Robert’s Coffee

Robert’s Coffee este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de cafea din întreaga lume, care deţine bază proprie de prăjire a cafelei. Deci, aici găseşti cafea specială. La fel, se organizează evenimente în combinaţie cu o bogată colecţie de băuturi şi mâncăruri din bucătăria internaţională. Un local minunat pentru ca să servești prânzul și să lucrezi la laptop.

Detalii: 

Robert’s Coffee, luni-vineri între 8:00 și 00.00

 

coffe laptop

#10. Meating point

Un local mai retras de aglomerația din centrul orașului, cu design creativ, unde atmosfera e foarte plăcută, mâncarea deosebită și delicioasă, iar deserturile – fantastice. Ce nevoie mai ai de Hub sau alte spații de lucru comune și de ce să mai lucrezi acasă, când la Meating point poți să savurezi bucatele favorite și să lucrezi într-o ambianță liniștită.

Detalii: 

Meating point, luni-vineri, între 8:00 și 22:00

 

meeting

#11. Overdrive Cafe

Locul perfect pentru a lucra într-o atmosferă liniștită, având mâncare / băuturi calde la îndemână…

Detalii:

Overdrive Cafe, luni-vineri, între 09:00 și 21:00

 

over

#12. Crème de la Сrème

„Crème de la Сrème” este un local francez, care combină în mod unic două formate: produse de panificatie tipic franceze și confortabile Provence. Bucătăria acestui proiect este îndrumată de cei mai profesioniști cofetari francezi. Aici găsiți o diversitate de produse pentru micul dejun ce pot fi combinate perfect cu lucrul la laptop sau o întâlnire de afaceri.

Detalii: 
„Crème de la Сrème”, luni-vineri între 8:00 și 23:00

 

creme123

#13. Panna Cotta

Locul unde cafeaua se combină perfect cu o cofetărie şi o patiserie pe cinste. Prăjituri delicioase, torte şi cafea. Panna Cotta sau Mica Italie din Centrul Chişinăului este mereu cu uşile deschise. Un loc liniștit unde poți compina utilul cu plăcutul.

Detalii: 

Panna Cotta, zilnic între 8:00 și 23:00

 

panna

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente