NEXUS Chișinău invită tinerii la un seminar gratuit la care vor afla cum să obțină o bursă în străinătate

main

Centrul NEXUS Chișinău organizează primul seminar informativ gratuit din țară despre programele de studii în străinătate „Ia-ți bursa”. Este un seminar despre când, cum și unde pot fi obținute bursele de studii în străinătate. Seminarul va avea loc pe data de 16 februarie 2017, ora 15:00, la Summit Event Moldova din str. Tighina, 49/3, scara 1, parter.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate ofertele de burse și granturi disponibile pentru anii de studii 2017-2018 și 2018-2019. De asemenea, vor fi expuse toate regulile de depunere a dosarelor, etapele și procedurile de participare la concursurile oferite de programele de studii.

O sesiune aparte va fi dedicată pentru întrebări-răspunsuri, în cadrul căreia participanții vor putea afla toate informațiile suplimentare de care au nevoie.

Doritorii de a afla mai multe detalii despre oportunitățile de studiere și programe personalizate, se vor putea adresa după eveniment la Centrul NEXUS Chișinău pentru aceste servicii. La eveniment vor participa peste 250 de persoane.

Inițiativa NEXUS pentru acest eveniment a stârnit o mare cerere din partea audienței. Astfel, în doar cinci zile de la lansarea online a evenimentului, s-au înscris peste 400 de persoane. Dat fiind faptul că numărul de locuri a fost limitat, am acceptat participarea primelor 250 de persoane care s-au înregistrat și care au confirmat prezența la eveniment.

Centrul NEXUS Chișinău este unul din cele șase centre NEXUS din țară (alte cinci activează la Cahul, Cimișlia, Edineț, Rezina și Ungheni) ce oferă servicii de informare și consultanță migranților la toate etapele de migrație. Proiectul NEXUS Moldova este implementat de Agenția IASCI (Austria) din decembrie 2012, acum aflându-se în faza a doua (2016-2018), beneficiind de finanțare din partea Agenției Elvețiane pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente