Se caută poeți. Participă la „O seară de Poetry Slam” și fă-ți cunoscute textele publicului larg

1
Foto: Facebook/ Poetry Slam

Poeții sunt invitați la microfon! Concursul Poetry Slam revine la cea de-a doua ediție, oferind noi oportunități de a prezenta poezia proprie, scrisă în română, în fața publicului. Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” în parteneriat cu Centrul Cultural German „Akzente” organizează concursul Poetry Slam, care va avea loc pe 30 septembrie 2016, la ora 18:00, în incinta Bibliotecii Centrale.

Tematica textelor prezentate e la libera alegere a autorului. La eveniment sunt așteptați poeți amatori, începători, dar și cei cu experiență în ale scrisului.

Poetry Slam este o competiție ce se adresează tuturor celor care au pus pe hârtie versuri și cărora nu le e teamă să le împărtășească altora. Tinerii poeți sunt invitați să recite în fața unei audiențe poezia proprie, iar juriul, ales din cadrul publicului prezent – poeți și critici literari afirmați – va puncta interpretările creatorilor.
Poetry Slam este o întrecere captivantă prin modul interpretării, dar accesibilă, deoarece se va desfăşura într-un cadru special.

Persoanele de toate vârstele pot să participe în concurs, iar cei din sală sunt încurajați să vorbească, să fie participativi. Poetry Slam va consta din două runde: prima pentru toți participanții, și cea de-a doua, în care va fi votat finalistul.

La eveniment poate participa oricine căruia îi place să scrie poezii.
Regulile sunt:
• cinci minute pentru prezentare (nu se permite depășirea timpului alocat);
• se acceptă doar lucrări originale ale autorului;
• nu se acceptă înscenări, ci doar recitirea poeziilor;
• sunt binevenite prezentările în echipă (dar va fi votat doar un singur autor);
• memorarea poeziei este opțională;
• instigarea la ură nu se tolerează.

Doritorii de a participa trebuie să aibă pregătite două poezii pentru a trece în runda a doua. Participarea este gratuită!

Dacă doriți să deveniți participant, vă rugăm să vă înregistrați până la 27 septembrie 2016. Puteți să o faceți la adresa electronică [email protected], oferind, următoarele date de contact: adresa de email, numărul de telefon. Vizitatorii sunt liberi sa aibă prăjituri, sandwich-uri, băuturi non-alcoolice etc.

Pentru a fi la curent cu evoluția evenimentului urmărește pagina lui de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente