(foto, video) De la Iași, la Hollywood! O tânără din Moldova a cucerit marele trofeu la un festival muzical din România

13938360_604039303091575_5092559476772655040_n

Olga Verbitchi, o tânără de 15 ani din Republica Moldova, a câștigat merele trofeu la festivalul MusicForKids International, eveniment care s-a desfășurat în perioada 12-14 august la Iași, România. Tânăra care a impresionat juriul internațional, a izbucnit în plâns când și-a auzit numele la finalul galei laureaților. În concurs au participat 10 tineri din țara noastră.

Nu am cuvinte să descriu ce simt. Cred că sunt cel mai fericit om de pe planetă. Da, pentru că toţi primeau ceva iar eu stăteam şi mă uitam şi nu înțelegeam de ce?! De asta am plecat tristă, că nu ştiam ce se întâmplă. O să continui să merg mai departe. Sper să ajung cât de mare posibil şi să îmi amintesc de acest festival care a fost cel mai bun din viaţa mea”, spune Olga, marea câștigătoare MfK.

Mentorul câştigătoarei a spus că acest premiu este rodul muncii depuse de către Olga de ani de zile. „În primul rând suntem în stare de şoc. Este pentru prima dată când fata iese la un concurs international şi a obţinut rezultate destul de bune. Desigur, a avut o perioadă foarte mare de pregătire, din iarnă, de la preselecția din februarie. A muncit până acum, jumătate de an şi acum vedeţi rezultatul ei”, a declarat Andrei Boaghe, profesor.

Câștigătoarea trofeului  concursului muzical va pleca în 2017 la „World Championships of Performing Arts” – la Hollywood.

Ediția a 7-a MusicForKids International Festival s-a încheiat duminica, 14 august, după 3 zile în care au evoluat pe scena festivalului din grădina Palas Iași concurenți din SUA, Marea Britanie, Elveția, Italia, Malta, Bulgaria, Republica Moldova, Lituania, Serbia și România.

După ce anul trecut a pășit pe covorul roșu al festivalului Loredana Groza, anul acesta a venit rândul lui Aurelian Temisan să fie parte din acest festival, vedeta fiind unul din prezentatorii evenimentului.

MusicForKids International Festival este organizat de Asociația Musicforkids si este deja un eveniment de marca al Iașului si al întregii tari, reușind să aducă la Iași an de an cele mai bune voci tinere din toate colțurile lumii dar si din Romania, în urma unor preselecții făcute pe parcursul unui an de zile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente