(video) Unde-s tinerii: La înălțimile Chișinăului Elena Stavila ne spune cum culoarele unei facultăți te învață mai mult decât aulele

13499841_1299091380120009_920612519_o

Așa cum știți deja, #diez este un site de știri destinat tinerilor, motiv pentru care ne-am propus să mergem prin țară și să vă facem cunoștință cu cei mai activi și interesanți tineri din Moldova. Astăzi v-o prezentăm pe Elena Stavila.

Elena este studentă la Chișinău, unde a venit de la Anenii Noi, pregătită să se facă utilă pentru societate și să crească alături de oameni care o inspiră și pe care îi inspiră. Își dorește să aibă un „acasă” mai curat și știe că poate să-și ducă aportul pentru acest lucru să fie realizabil.

De la activitățile de protecție a mediului în care s-a implicat încă de pe băncile școlii, studenția i-a adus în față și provocarea de a face parte din AIESEC, ca ulterior să vrea să dezvolte o rețea de tineri ecologiști, proiect la care depune energie și implicare în prezent.

Mai jos vă invităm să o cunoașteți mai bine pe Elena.

***

US_flag_48_stars.svg

Acest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA. 

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente