(foto) Dezvăluiri despre anonimatul trupei Carla’s Dreams: „Masca costă în medie la 100 de euro”

1
Foto: publika.md

Deja de patru ani lumea le fredonează piesele și sunt idolii multora, dar nimeni nu le cunoaște identitatea. De ce au preferat să rămână în anonimat ariștii de la Carla’s Dreams au explicat de mai multe ori. Acum, însă aceștia au dezvăluit pentru LIBERTATEA cât de complicat este să-și asigure acest anonimat.

Chiar dacă masca pictată pe față îi costă destui bani, pe care îi scot din buzunar la fiecare spectacol, băieții perseverează. „De peste patru ani, cântăm cu măștile pe față, nu este o idee originală, a fost rezultatul căutării unui răspuns la intrebarea cum să ne păstrăm intimitatea”, și-au început șirul dezvăluirilor pentru Libertatea, băieții de la Carla’s Dreams. Cât investesc într-o astfel de strategie, ne-o spun tot ei:„Costurile diferă în funcție de complexitatea machiajului, dar dacă am face o medie, cam o sută de euro pentru fiecare aparitie a trupei”.

Photo Credit: Facebook/Carla’s Dreams

Folosesc vopsea alimentară

Băieții fără chip își schimbă măștile de la un spectacol la altul, iar pictarea acestora presupune o adevărată migală din partea autorului. „Durează cam o jumătate de oră, o oră, până suntem gata”, ne-au mai spus ei. La fel de mult durează însă și… demachierea. „Să ne dăm masca jos ne ia cam o jumătate de oră”, au adăugat aceștia.

Artiștii de la Carla’s Dreams recunosc faptul că dorința de anonimat nu reprezintă o misiune ușoară: petrec în jur de o oră la machiaj, înainte de orice apariție publică, și încă o jumătate pentru demachiere.

Chiar dacă acest lucru îi costă destui bani, pe care îi scot din buzunar la fiecare spectacol, băieții perseverează. „De peste patru ani, cântăm cu măștile pe față, nu este o idee originală, a fost rezultatul căutării unui răspuns la intrebarea cum să ne păstrăm intimitatea”, și-au început șirul dezvăluirilor pentru Libertatea, băieții de la Carla’s Dreams. Cât investesc într-o astfel de strategie, ne-o spun tot ei:„Costurile diferă în funcție de complexitatea machiajului, dar dacă am face o medie, cam o sută de euro pentru fiecare aparitie a trupei”.

Photo Credit: Facebook/Carla’s Dreams

În timpul liber, mâncare bună și… somn

Artiștii originali din Chișinău câștigă în prezent suficient de mulți bani cât să-și permită să se distreze așa cum doresc, dar cu toate acestea preferă lucrurile mărunte, care-i fac fericiți. „În timpul liber, nu facem nimic interesant. Doar prieteni, mâncare bună și somn”. Cât despre hobby-ul comun pe care-l au, aceștia răspund la unison: „Nu suntem muzicieni profesioniști, deci muzica e hobby-ul nostru principal”.

Photo Credit: Facebook/Carla’s Dreams
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente