Deputata Maria Ciobanu: „În Republica Moldova averi nu se pot aduna din salariu, oricât de econom ai fi”

11091258_822382204481910_6255688306324353032_n
Foto: Photo Credit: captură foto Maria Ciobanu

Într-o postare apărută în această dimineață pe pagina sa de Facebook, deputata Maria Ciobanu scrie că, deși nu cheltuiește bani pe nimicuri, nu frecventează cabinete cosmetologice, săli de forță, localuri de lux, oricum nu reușește să pună deoparte decât foarte puțini bani. Totodată, aceasta se arată uimită de faptul cum unii politicieni, judecători, funcționari publici la întrebarea cum și-au făcut averile răspund că, din salariu.

Iată ce a scris deputata Maria Ciobanu, membră a Partidului Liberal Democrat din Moldova: „Azi am mai mult timp liber și am decis să completez declarația de venit. Salariul îmi este mai mare decât cel de șefă a Direcției raionale Educație, funcție pe care am deținut-o până a accede în Parlament. Nu cheltui bani pe nimicuri, nu frecventez cabinete cosmetologice, săli de forță, localuri de lux etc. Cu toate astea, nu reușesc să pun deoparte decât foarte puțini bani. Pe perioada mandatului precedent, toți banii pentru concedii i-am cheltuit la renovarea casei părintești. De ce spun toate acestea? Mă șochează unii politicieni, judecători, funcționari publici care la întrebarea cum și-au făcut averile răspund că din salariu… În Republica Moldova averi din cele demonstrate de Cornelia Cozonac, ZdG, Oleg Brega, drona lui Anatol Mătăsaru NU se pot aduna din salariu oricât de econom ai fi!”, a scris Maria Ciobanu.

Amintim că anterior, mai mulți parlamentari au ajuns să se plângă, la ședințele comisiilor, de salariile prea mici pe care le primesc. Atunci, deputatul Sergiu Stati a declarat: „Cheltui bani pe mașină, pentru benzină și rămâi cu 7 500 de lei. Încearcă să supraviețuiești cu așa salariu”.

Menționăm că salariul oficial al fiecărui deputat este de 10 mii de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente